2254
Justin Bieber zapušio usta hejterima: “Hvala što mi zarađujete novac”

Justin Bieber zapušio usta hejterima: “Hvala što mi zarađujete novac”

2254
SHARE

Jus otkriva da od svakog YouTube komentara zarađuje novac, čak i od onih koji se mogu opisati jedino kao uvredljivi.

FFN_IMAGE_9228527|FFN_SET_9228421

U intervjuu za Q, idol miliona tinejdžerki zahvalio se svima koji ga mrze, jer su mu drastično uvećali račun u banci. “Želeo bih da svojim hejterima kažem kako ih volim. Hvala što me podržavate time što me mrzite”, rekao je. “Kad oni pišu komentare na mojoj YouTube stranici, ja dobijam novac za to. Svaki put kad me hejtuju, oni mi daju novac.”

FFN_IMAGE_9228455|FFN_SET_9228421

Kad je reč o muzičkom ukusu, Justin je izjavio nešto što od njega mnogi ne bi očekivali: “Volim Guns N’ Roses i Metallicu. Volim ‘Fade to Black’ i ‘One’ jer su emotivne.”

184 KOMENTARA

  1. Justin treba da vam bude primer,primer kako da uspete u zivotu.Mozete vi da pisete sta hocete,on nikada vise nece dotaci dno,jer je otisao previsoko.Samo dzabe trosite reci,kao sto vidite smao mu pomazete.Respect za njega.Svaka mu cast,divim mu se.I daa,svi cete reci da je peder.To vam je jedini adut.Hmm,pa taj decko za devojku ima jednu od najlepsih tinejdzerka ove zemlje.Ajde spustite se malo na zemlju,i razmislite malo.Poslusajte neku njegovu pesmu,nemojte da sudite po njegovom glasu.Mozda mu je glas slican devojcicin,ali je prelep.Prevedite reci njegovih pesama,shvaticete koliko su lepe i iskrene.A sada palite,i ne smarajte sa glupim komentarima.

    • I Ricky Martin je imao jednu od najlepših žena u svetu pa se posle pokazalo da je gej, ja nemam ništa protiv gej populacije ali Justin je nafurani (i isfurani) lik koji ima napaljene fanatičarke. I nema na čemu da se zahvaljuje hejterima oni su uvek tu za njega :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.