595
Justin Bieber zaposlio trenera da ga nauči kako da zavodi devojke

Justin Bieber zaposlio trenera da ga nauči kako da zavodi devojke

595
SHARE

Mladi američki pevač Justin Bieber odlučio je da potraži stručnu pomoć za zavođenje devojaka. Naime, 16-godišnjak uprkos brojnim obožavateljkama nije u stanju sam sebi da nađe devojku pa je zaposlio trenera koji će ga naučiti kako se flertuje sa devojkama.

“Ryan mu pokazuje kako da hoda, priča, flertuje pa čak i kako da nosi kapu da bi privukao što više devojaka”, izjavio je bliski izvor. Sam Justin nedavno je izjavio da ne zna zašto devojke toliko luduju i plaču za njim. “Nisam čak ni toliko `cool`, ozbiljno. Što je tako super da devojke moraju vrištati?”, izjavio je.

85 KOMENTARA

  1. pa kad ne volite justina nemojte ovde da ostavljate komentare idite negde gde pisu o vasim omiljenim grupama,pevacima…ali naravno svako ima svoje misljenje i ja se tu ne mesam ….                                              
                                               <3 JB<3

  2. JB jednostavno nema dovoljno iskustva sa devojkama ali to je prilicno cudno za njegove godine!!! Da li su ga devojke mrzele dok je bilo mlad i da li je uvek bio bezobrazan prema njima kada je bio klinac to je njegova stvar ali vecina cinjenica pokazuje da je bio dosadan i smotan pre 16 godina!!! Po mom misljenu trener mu je mnogo pomogao ali je mogao i nekoga drugoga da pita!!!

  3. glupan,neki nemaju šta da jedu,a on baca para da bi ga trener učio kako da zavodi cure.ŽEŠĆA DEBILČINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. A tebi je izgleda bas dosadno,pa moras da komentarises na svakom clanku o Justinu Bieberu?
    Ti si mnogo ljubomoran/na..idi leci se…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.