Start Stars Hot News! Justin Bieber zamalo da bude uhapšen zbog fanova!!!

Justin Bieber zamalo da bude uhapšen zbog fanova!!!

SHARE

Teen senzacija Justin Bieber je dobio pretnju da će biti uhapšen ukoliko svojim fanovima preko interneta ne pošalje poruku da idu kući, nakon što je koncert u Njujorku prerastao u potpuni haos!

Petanestogodišnjak je bio primoran da otkaže nastup u Roosevelt Field šoping centru na Long Ajlendu nakon što se pojavilo na hiljade i hiljade vrištećih fanova koji su hteli da vide popularnog pevača.

Čuvari centra nisu bili u stanju da masu drže pod kontrolom, te su organizatori događaja procenili da nije sigurno da izvode Biebera na scenu, pa je koncert na kraju otkazan!

Bieber je na svom Twitter nalogu zamolio fanove da se raziđu, i objavio kako je jedan od članova njegovog tima priveden u policiju. Takođe je napisao da je policija rekla da će da ga hapsi, ukoliko ne bude pratio njihova uputstva.

”Očekivali smo 1.000 fanova, ali došlo je 10.000!!! Glupavi policajci su mi na kraju pretili da će da me hapse. Rekli su mi da preko Twittera fanovima kažem da neću doći, ili će me uhapsiti. To zaista nema smisla – kako mogu da uhapse nekog što nije napisao nešto na Twitteru?!”

OSTAVI KOMENTAR