336
Justin Bieber žali što nikad nije upoznao Michaela Jacksona

Justin Bieber žali što nikad nije upoznao Michaela Jacksona

336
SHARE

Biebs uvek navodi Michaela kao jednog od svojih najvećih idola, a u najnovijem intervju ističe koliko mu je žao što ga nije upoznao.

“Voleo bih da sam ga upoznao. To je zaista tužno” rekao je utučeni Justin nekoliko minuta nakon ceremonije predstavljanja spomenika kralju pop muzike. Michael više nije sa nama, ali njegov duh nastavlja da živi kroz Justina i druge izvođače koji su rasli pod njegovim uticajem.

“On mi je dao nadu”, objašnjava Justin koji kao i MJ pokušava da bude perfekcionista i ništa u svom nastupu ne prepušta slučaju. Ipak, on je itekako svestan toga da nikad neće moći da se upoređuje s takvom legendnom: “Nikad se više neće pojaviti još jedan Michael Jackson, dok god postojimo”. Čini nam se da i pored velikog uspeha Justinu slava nije udarila u glavu.

27 KOMENTARA

  1. Ovde nije rec o noletu nego o justinu i michaelu…iskreno nisam mj fan ali znam da je bio ljudina i da je imao talenat…mrzim kad neko kaze da je samo on nezamenjiv…justin je takodje nezamenjiv..takva bica se vise ne radjaju! MJ i JB su osobe koje jednostavno svi vole cak i ako to ne priznaju :))) BELIEBER <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.