544
Justin Bieber: volim devojke s lepim očima i smislom za humor

Justin Bieber: volim devojke s lepim očima i smislom za humor

544
SHARE

Justinu Bieberu najvažnije je da devojka s kojom izlazi ima dobar smisao za humor.

Takođe voli cure s lepim očima i osmehom, a sve je to pronašao kod Selene Gomez, s kojom je već neko vreme u vezi. “Volim devojke koje su zabavne jer najviše volim da se šalim i smejem”, otkrila je mlađana zvezda.

Justin je ispričao i kako ga ponekad iznenade gomile devojaka koje se skupljaju na njegovim koncertima. “Na nastupu u Njujorku prošle godine očekivali smo oko hiljadu obožavateljki. Pojavilo ih se deset hiljada, tako da je nastala prava gužva, a osiguranje za to nije bilo spremno. Svi su se gurali i bilo je baš grozno”, kaže Justin. Dodaje kako je slično bilo i na Novom Zelandu, gde je neko gurnuo njegovu mamu. “Stigli smo na aerodrom, bila je ludnica. Nisam srećan jer mi je neko ukrao šešir i srušili su mi mamu. Dajte ljudi”, napisao je Justin na svom Twitteru.

16 KOMENTARA

    • Happy 17. Brithday Jus!!! :) Sve najlepse i da budes dugo dugo sa Selenom…jer vi ste SAVRSENI PAR,to svako dobro zna…hehe :)

  1. ljudi ispovracacu se na recenicu:,,Takođe voli cure s lepim očima i osmehom, a sve je to pronašao kod Selene Gomez, s kojom je već neko vreme u vezi”

  2. Srećan 17. rođus Justine! Sve naj! Nadam se da će ti ova godina biti još uspešnija od prošle! ♥

  3. Ljudi,ko da vas čuje i vidi! Baš ON zna ko ste VI i da mu čestitate rođendan..-.- Ali ako vam je to zabavno i čini vas srećnim,što da ne,mada je smešno..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.