654
Justin Bieber uživa u društvu One Directiona: “To su moji momci”

Justin Bieber uživa u društvu One Directiona: “To su moji momci”

654
SHARE

Iako ih mnogi doživljavaju kao rivale, Justin insistira da među njima nema sukoba, pa je čak pozvao momke iz 1Dja na njegovu kućnu zabavu.

null

Biebs kaže da se zbližio s mladim Britancima otkako su oni na svojoj američkoj turneji. “To su moji momci. Došli su u moju kuću, družili smo se. Imam bazen, tako da smo otišli do njega i kulirali”, rekao je u intervjuu za Radio 2.

null

Jus je pritom najavio i da je buduća saradnja vrlo moguća. Iako je on potvrdio da do sad nisu snimili bilo šta, kaže da je vrlo zainteresovan da radi s njima. “Ako me žele na svom albumu, samo treba da pitaju. Oni su talentovani”, dodao je.

36 KOMENTARA

  1. RIHANNAFAN. nemam nije to tacno -.- svi znaju sta je Gaga izjavila a i Madona.gaga je rekla da joj je mng pomoglo u karijeri sto je upoznala Madonu,jel je smatra pravom umetnicom,a Madona je rekla da Gagu smatra kao njenu naslednicu,pored Britney…a vi sto mrzite Justina i ne zelite da cujete vise za 1D ako snimi pesmu sa njim AHAHHAHAHAH to je vec ozbiljna bolest -.-..da li shvatate da ce 1D tako postati jos vise popularniji,Justin koga god uhvati kraj sebe on postaje svetski poznat,primer:Carla i Cody ;) a vi ga pljujte koliko hocete ali Justin je mng popularniji od njih i da ON JE SAM A NJIH JE 6 i ja kod 1D volim samo Zayna i Liama… <333 ali Justina OBOZAVAM!!!!!!!! I msm da ce pesma biti prava BOMBA!!!obarace sve rekordeee….i da poslusajte ovu pesmu verujem da ce da vam se svidi posle drugog slusanja ja nmg da prestanem da je slusam!!!! link to youtube.com

    • Kao prvo,njih je 5! Kao drugo,devojcice da li ti provaljujes dokle su oni dogurali za samo 2 godine? Nemam nista protiv Justina,ali Justin se mnogo duze bavi muzikom a 1D i on su na istom nivou slave! I u pravu si,on nalazi te svetske zvezde,ali 1D to vec jeste! :) Pesma ce iskidati! :)

  2. WooW, koje društvo, mora da je bilo još izbačenih plazmi!!! hahahahhahahahahah lol A cool su ti 1D & JB! Al’ kaj je!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.