Start Stars Hot News! Justin Bieber ne krije da je uvredio Taylor Swift pesmom “All Bad”,...

Justin Bieber ne krije da je uvredio Taylor Swift pesmom “All Bad”, ona planira osvetu?

SHARE

BBC Radio 1's Teen Awards

Justin Bieber objavio je u ponedeljak pesmu “All Bad”, ali mnogi veruju da je on nju posvetio Taylor Swift, koju iskreno ne voli, verujući da je ona uspela da ga odvoji od Selene Gomez.

Navodno, Justinov potez nimalo se nije dopao Taylor koja je već spremna da mu odgovori svojoj pesmom. “Ona je čula pesmu i definitivno će mu odgovoriti u nekom trenutku”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife. “Njen mentalitet govori joj da je osveta slatka. Ne zna se kad će se ta pesma pojaviti, ali je neizbežno da se to desi.”

Justin Bieber

U pesmi “All Bad” Justin peva o osobi koja je pričala tračeve o njegovoj vezi s nekim, pa u stihovima kaže, “Pokušavaju da mi se svete tebi iza leđa. Pokušavaju da ti kažu kako sam isti kao i svi drugi, ali ja nisam tako loš. Želim da budem sve što ono što moram da budem za tebe. Zavist, zavist je ista stvar kao i ljubomora. Ljubomorne su na tebe, to je ono što rade.” Da je zaista reč o pesmi posvećenoj Taylor Swift, Justin Bieber je potvrdio time što objavio tvit jedne Belieberke koja je napisala, “Mislim da Justin Bieber govori o Taylor Swift u ‘All Bad'”.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG, FAME

OSTAVI KOMENTAR