179
Justin Bieber uveren da će Beckhamovi dobiti još dece

Justin Bieber uveren da će Beckhamovi dobiti još dece

179
SHARE

Justin Bieber uveren je da će njegov prijatelj David Beckham ponovo postati tata.

Bieber je prijatelj cele porodice Beckham i prognozira im još dece iako su David i Victoria rekli da su završili s tim.

“David i Victoria su sjajni roditelji, uradiće sve za svoju decu. Ljudi misle da više neće širiti porodicu sad kad su dobili devojčicu, ali ja nisam siguran u to. Oboje toliko vole decu tako da verujem da će ih u budućnosti biti još”, izjavio je Justin za jedan britanski magazin.

13 KOMENTARA

 1. Mozda ce Justin u buducnosti imati dosta dece………………….. Ali me bas zanima ko ce da im bude mama……………………..  xaxax xD  !!!!!

 2. @american girl Prva slika nije namontirana jer je tu sliku Viktorija stavila na svoj twiter.Mislim da Justin nije u pravu jer za Viktoriju nije zdravo da radja decu posle trideset pete,Harper je bila izuzetak i nisu je planirali.Citala sam u njihovim intervjuima da ne zele vise dece…

 3. Jebao vas više Justin. Svaki dan nešto o njemu. Trebali ste još počet pisati o tome kad je ima proliv, kada ide piŠati u WC. Jednog dana kada to budete objavili, nečete me iznenaditi. -.-”
  SMARATE Više sa tim malim DRKAROŠOM!

   [IZVINITE na izrazima]

 4. Stvarno ste dosadni!!!!!!Nije Justin jedina poznata licnost!Justin i Bekhamovi,Justin i Bekhamovi……..samo o njima pisete!Justin je vise postao dosadan.

 5. sta njega briga za druge u casopisima pisu sta on misli ma daj ali ne menjam misljenje o dzastinu i dalje mi je omiljeni pevac

  • E,Saro ajde bezi.
   Smaras.
   Primetila sam da na svaku vest o njemu moras da komentarises.Nikoga ne zanima tvoje misljenje,zadrzi za sebe.

 6. E ovako za sve vas koji ste totalno glupavi ako ne znate da za zenu nije zdravo da radja posle 35 jedno obavestenje:
  DECA: SAMO PRE TRIDESET PETE!
  Grupa britanskih lekara apelovala je na žene koje žele decu da se porode pre trideset pete godine života.Trudnoće i rađanje nakon 35g.,nosi povišene rizike.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.