Start Stars Hot News! Justin Bieber umalo dobio batine od ragbiste zbog prebrze vožnje?

Justin Bieber umalo dobio batine od ragbiste zbog prebrze vožnje?

SHARE

Justin Bieber Shops In West Hollywood

Jedan telohranitelj koji živi u komšiluku Justina Biebera prilično je siguran da će mladi pevač biti prebijen ukoliko nastavi sa jurcanjem svojim automobilom.

Kao što znamo, dvoje ljudi je prijavilo Justina zbog prebrze vožnje u nedelju uveče, a kasnije se pojavila informacija da ga je njegov komšija Keyshawn Johnson, inače zvezda NFL lige jurio po ulici, ali je Jus uspeo da se sakrije u svojoj kući. “Neko će ga jednom dobro premlatiti ukoliko ne smiri doživljaje”, rekao je neimenovani telohranitelj koji je posmatrao celu situaciju, tv stanici CNN.

EXCLUSIVE: Justin Bieber driving a white Ferrari

Predstavnik lokalne policije zaista potvrđuje da je ragbista pokušao da sustigne Justina, ali da u tome nije uspeo. “On se zabrinuo za svoju ćerku i želeo je da se suprotstavi gospodinu Bieberu. Gospodin Bieber je tad žurnim korakom otišao svojoj kući i nije hteo da razgovara. Gospodin Bieber sad tvrdi da on nije vozio, ali ukoliko želi da rasčisti situaciju, nek nas kontaktira, da uradimo intervju. On mora da upita sebe ‘Ako nemaš ništa da kriješ, zašto ne želiš da pričaš s nama?”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR