194
Justin Bieber ulaže u dobrotvornu Facebook igru

Justin Bieber ulaže u dobrotvornu Facebook igru

194
SHARE

Mladi pevač odlučio je da uložio deo svog bogatstva u novu igru koja generiše novac za zemlje u razvoju.

On je potpisao ugovor s kompanijom Sojo Studios koja stoji iza svoje kreacije WeTopia. Jedan od ciljeva ove igre jeste da gradite svoju zemlju tako što ćete kupovati i prodavati raznu robu za poene, koji se onda pretvaraju u pravi novac za razne programe pomoći.

Kompanija je obećala i da će 50% svog profita od oglašavanja pokloniti dobrotvornim organizacijama kao što su Save the Children, BuildOn i Children’s Health Fund.

Justin o svemu kaže: “Tako sam srećan i blagosloven i zato verujem da treba nešto da vratim zajednici, a znam da moji fanovi osećaju isto kad igraju WeTopiu.”

11 KOMENTARA

  1. I normalno, uvijek ce se pojaviti hejter koji ce reci da je on ovakav-onakav. Oladite hejteri, dok pomaze svima je dobar :) <3

  2. aha rts1 bilo sinoc u 11h msm da ima i veceras sa njim zato sto se zavrsilo u njegovom podmuklom osmehu!!!!nije zavrsena prica on je kao imao brata koji je namestao bombe i bla bla…i na kraju kad su mu brata ubili onda su(policija)mislili da su zavrsili sa tim ali opet se pojavio neko ko je namestao bombe i justinova faca je bila i on se podmuklo nasmejao i tu je kraj sad bi trbalo valjda da nastave nzm… :////

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.