1718
Justin Bieber uhvaćen u ispisivanju grafita, preti mu zatvor!

Justin Bieber uhvaćen u ispisivanju grafita, preti mu zatvor!

1718
SHARE

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Justin Bieber uhvaćen je dok je u utorak rano ujutru auto lakom pisao po zidu jednog luksuznog hotela u Brazilu, nakon čega ga je posetila policija u vili koju je iznajmljivao za vreme boravka u ovoj zemlji.

Kako je novinarima objasnio šef policije u Rio De Žaneiru, policajci nisu uspeli da ga ispitaju jer je on već otišao iz zemlje. Kako prenose tamošnji mediji, to bi značilo da će on sledeći put kad poseti Brazil verovatno biti uhapšen! U ovoj državi se škrabanje po zidovima shvata kao vrlo ozbiljan prekršaj, za koji se izriče kazna u trajanju od tri meseca pa sve do godine zatvora!

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Jus je inače na privatnom vlasništvu ispisivao fraze kao što su “Belieber 4 life” i “respect privacy” a u durštvu prijatelja i telohranitelja. Slike pevačevog prekršaja policiji je predao fotograf kog su prethodno napali Justinovi zaposleni.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

33 KOMENTARA

  1. Mjesta na kojima je Justin sarao su dozvoljena kao sto je i napisao http://instagram.com/p/gaTDp5Avu-/ 
    Iako sam Belieber ne podrzavam sve sto on uradi ali shavatam ga jer je covijek i ljudski je grjesiti. A to sto vi pisete propada, kako vam moze biti uzor to je vase misljenje ali ne i istina. Oni koji ga slusaju,vole,prate i postuju znaju dosta o njemu da raspoznaju sta je istina,a sta laz. I da ne sude knjizi po koricama ;) Posebno sto nije lako odrasti kao teen zvjezda sa toliko pritiska oko sebe gdje svako ocekuje da budes uzor svima. Lakse malo ljudi, gledajte ono sto vas interesuje. Ako je napravio par gresaka ne mora znaciti da je krenuo putem npr Britney Spears. Svako vidi ono sto mu odgovara, a ne sta se stvarno desava, pa svako kako mu se cefne pise price.

  2. Cujj treba ga uhapsit taj hotel bi trebo biti sretan sto im Justin saroo po zidovimaa hej pa oni mogu i zaradit HAHAHHAHAH jk. ma nece ga uhapsit seru baa. 

  3. Ja njega ne mrzim,nisam Belieber kao sto vidite,ali ga ne hejtam zato sto sam Directioner… Samo jos treba da pocne da se ljulja na kugli u spotu :D NOH8!!!!

  4. ahahhah pa sta vise ocete od dokaza da oce da ga uhapse i slike u kojoj je uhvacen da sara zidove, ne bi ga dzaba hapsili

  5. A vi bravo bi prvo trebali provjeriti neke informacije prije nego ih objavite.Znači ovo je istina,ali ovaj posjed nije privatan,.tj.po ovom zidu je dozvoljeno šarati.POGLEDAJTE NJEGOV INSTAGRAM prije no što slijepo povjerujete lažima.
    –  http://instagram.com/justinbieber

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.