207
Justin Bieber u problemima zbog rasističkog komentara

Justin Bieber u problemima zbog rasističkog komentara

207
SHARE

Pevač je u novim problemima zbog jedne izjave koju je dao za časopis Rolling Stone, a koju su neki protumačili kao rasističku.

null

Pevač je u intervjuu za magazin govorio o svom poreklu pa je tako istakao da je delom Inuit pa bi u Kanadi mogao da za džabe dobija gorivo. “Delom sam Indijanac…Mislim Inuit ili tako nešto? To je dovoljno da u Kanadi dobijam gorivo za džabe.”

null

Takva izjava nimalo se nije dopala Kongresu Aboridžinskih Naroda koji misle da je Biebs pojačao stereotipe protiv kojih se oni bore. “Ova izjava promoviše zabludu da mi imamo pravo na besplatno gorivo. To jednostavno nije istina ali se bojimo kako će mnogi poverovati u to što je on rekao. Već imamo dovoljno problema sa rasizmom i stereotipima”, izjavio je potpredsednik kongresa Dwight Dorey.

Ipak, on ističe da Justin nije mislio ništa loše i da zbog toga što je uradio ne treba dizati preveliku buku. “Ne mislimo da je mislio nešto loše ili se šalio na račun Aboridžina.”

16 KOMENTARA

    • prije nego se otkrila amerika,ona je bila u vlasništvu indijanaca,ako imaš imalo pameti u mozga shvatila bi!!!!!!!

  1. Boze pa nije Jus to mislio ozbiljno…kako me neki ljudi nerviraju kad ne znaju za salu.to je tako glupavo zasto su to toliko shvatili licno i ozbiljno.o.O

  2. rekao je da bih Mogao imati đžabe gorivo (ii šta im je tu loše zato što je Inuit ili šta ti ja znam ?! Mogao bih imati al da je htio ućinio bih davno ,.. :) ) <3

  3. svako ko je poznat napravi intervju i onda im izvrnu reci u nesto sasvim drugo samo da bi bio u problemu ili da se dobro izblamira!!!!!

  4. HAHHAHAHA.. :D SMESNO! ZBOG JEDNE JUSTINOVE RECENICE KOJU JE IZGOVORIO U SALI (KAO I OBICNO) NASTALA TOLIKA DRAMA? :D HAHAHA STRASNO… JUSTIN SE SAMO SALI .. :D HAHHA :D 

  5. on nije rasist sjecam se jednom  kad je pisao nesto na twitteru  o martinu luteru govorio je dobre stvari o njemu … meni ova njegova izjava uopsta nije vrjedjanje 

  6. Jao kako mrzim rasiste…..i pored svih gluposti koje odvaljuje,kako posle da ga gotivim???

    Ali dobro,ni ja ne verujem da je mislio nesto lose,verovatno jadnik nije ni skapirao sta je rekao,kod njega to ide malo sporije….ipak znamo koliko je on pametan sto se tice istorije i ostalih nauka…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.