229
Justin Bieber u novom urnebesnom videu otkriva kako sa svojom ekipom provodi...

Justin Bieber u novom urnebesnom videu otkriva kako sa svojom ekipom provodi u bekstejdžu

229
SHARE

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Turneje i koncerti mogu da budu veoma naporni, kako za pevače tako i za ekipu koja ih prati, tako da je svakome s vremena na vreme potrebno da se malo opusti i zabavi. A ako ste se pitali kako to radi Justin Bieber, sada imate priliku da to i saznate.

Slavni pevač objavio je na svom kanalu na YouTube-u snimak na kojem zajedno sa svojom ekipom pleše uz pesmu “Push It” grupe Salt-n-Peppa u bekstejdžu tokom turneje. U urnebesnom videu koji je režirao Alfredo Flores, pojavljuju se i Carly Rae Jepsen, Cody Simpson i Scooter Braun, a sve zarad promocije njegovog novog singla “Bad Day” koji treba da bude objavljen danas u ponoć!
“Pođite sa mnom i mojom ekipom u bekstejdž i pogledajte kako se provodimo u slobodno vreme. Svi moramo da se okupimo kada ‘Bad Day’ bude objavljen u nedelju u ponoć i da se proguramo na vrh top lista”, napisao je Justin uz video.

Autor: Life Content
Foto: FAME

10 KOMENTARA

  1. Najaci su!Niko nema prava da prica nesto protiv Dzastina jer ga ne poznaju licno.Time sto sude drugima pokazuju kavi su zaista….Volim Dzastina!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.