Start Stars Hot News! Justin Bieber u dugovima: Pevač još uvek nije platio Nemačkoj račun za...

Justin Bieber u dugovima: Pevač još uvek nije platio Nemačkoj račun za svog majmuna

SHARE

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Iako je prošlo već nekoliko meseci otkako je Justinu Bieberu oduzet njegov majmun Mally u Nemačkoj, slavni pevač još uvek nije platio troškove ovoj državi zbog čuvanja njegovog nekadašjneg ljubimca.

Podsećamo, Mally je zaplenjena ranije ove godine kada je Justin pokušao da je unese u zemlju a da prethodno nije ispunio neophodnu papirologiju. Njemu je tada izdat račun za troškove, koje i dalje nije isplatio, tvrde zvaničnici. “Kopija našeg pisma dostavljena je jednom pripadniku Justinovog tima u Los Anđelesu po njegovom dolasku iz Kostarike. Pošto bi gospodin Bieber do sada trebalo da bude obavešten o svojim obavezama o plaćanju, nadamo se da će ispoštovati svoju odgovornost i izmiriti troškove koje je izazvao javnosti, kao što bi to svako drugi uradio”, rekla je advokat Ellen Frederichs.
Ocenjuje se da Justin duguje još oko 11.000 dolara Federalnoj agenciji za očuvanje prirode. Advokat Ellen potvrdila je da će Justin prvo morati da izmiri svoje dugove ako bude želeo ponovo da kroči u Nemačku.
Justin je svog neobičnog ljubimca dobio za poklon za njegov 19. rođendan u martu od producenta Jamala Rashida.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR