1302
Justin Bieber u ćelavom izdanju:”Devojke će se uzrujati, ali preboleće”

Justin Bieber u ćelavom izdanju:”Devojke će se uzrujati, ali preboleće”

1302
SHARE

Tinejdžerska zvezda Justin Bieber u šou Jimmyja Kimmela pojavio se potpuno ćelav i time šokirao obožavateljke širom sveta.


“Izgledam kao Michael Jordan. Ovo će mi pomoći da budem aerodinamičniji na košarkaškom terenu. A i ljudi će se fokusirati na moj prelep, svilenkasto gladak glas”, kazao je Bieber i dodao: “Mislim da će se devojke uzrujati, ali preboleće to”.

[youtube A1t4wEaqMLE]

No, devojčice, možete odahnuti, Bieber i Kimmel su samo odlučili da se našale s publikom pa je mladi pevač na glavi zapravo imao periku kakva se koristi u filmovima.

71 KOMENTARA

  1. Ma jebite se swi decxko je OK,prekinite da serete iziwljawajte se na nekom drugom a ne na justinu bieberu…bole me kurac sxta wi mislite o njemu menij je on ok klinac a ko misli dugracxije,iskreno ne zanima ne…gledala sam ranije komentare i odma pomislila kako swi seru na owom sajtu,ajde malo smirite doziwljaj

  2. msm da je ovo lazno na prvoj se slici vidi da mu je kosa prekrivena laznom kozom http://www.bravo.rs/wp-content/uploads/2011/02/justin-bieber-shaved-head-2011.jpg 
    p.s. ja volim justina samo mislim da je ovo gluma nista strasno …a mozda i nije…………

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.