178
Justin Bieber traži promene zakona nakon pogibije paparaca

Justin Bieber traži promene zakona nakon pogibije paparaca

178
SHARE

null

Justina Biebera duboko je pogodila tragedija jednog paparaca koji je poginuo pokušavajući da uslika njegov automobil.

Govoreći za CNN, Jus je rekao: “Iako nisam bio na licu mesta ili direktno umešan u ovaj tragični incident, moje misli i molitve su sa porodicom žrtve. Nadam se da će ova tragedija konačno inspirisati neki smisleni zakon koji će štiti život i bezbednost slavnih, policajaca, nevinih posmatrača pa i samih fotografa.” Nesrećni paparaco izgubio je život pretrčavajući ulicu nakon što mu je policajac naredio da se udalji od vozila Justina Biebera.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

19 KOMENTARA

  1.  Aaa ljubav :****** Justin je otišao na mjesto pogibije i molio se za  njega  i njegovu porodicu .. Bravo Juju  :) <3333333333333333

  2. @dixielover-pa paparaco je sam kriv,jel njega justin terao da trci za njim ? ne naravno da nije,justin je normalno vodio svoj zivot,a tom paparacu je ocigledno posao bio bitniji od zivota. ako cemo realno,tako je! justin mu nije uopste kriv ne odgovara on za njegove postupke. eto kazem ti to jer tako mislim nemoj da mislis da hocu svadju ne naprotiv,samo hocu da kazem da justin nije nimalo kriv zbog smrti tog paparace. pozz <<<333 ;)

  3. Stvarno divno od njega, sada je pokazao kakav je. A vi koji pricate da ga puste na miru da vodi svoj zivot, da je tako, on sada ne bi imao karijeru. Zapravo, novinari grade karijeru poznatih lica ako niste znali.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.