652
Justin Bieber se raspričao o svojoj devojci

Justin Bieber se raspričao o svojoj devojci

652
SHARE

Justin Bieber donedavno je odbijao da komentariše svoj odnos sa Selenom Gomez, ali nedavno su javno izašli s činjenicom da su zajedno.

17-godišnjak je otad malo mekši kada je u pitanju davanje izjava o vezi sa Selenom. “Ona je stvarno sjajna osoba, i mislim da ima najlepši osmeh na svetu”, rekao je Justin o svojoj izabranici.

“Ona je seksi, naravno da svaki dečko želi da mu je devojka zgodna, a Selena to jeste”, rekao je mladi Bieber. Osim toga, posebno kod svoje devojke voli smisao za humor. Otkad su u javnost izašli na Oskarima, svoju ljubav više ne kriju pa su tako nedavno viđeni u jednoj prodavnici kako se grle i ljube. Možda se nisu mogli suzdržati, znajući da će sada neko vreme provesti odvojeni. Naime, Bieber je otputovao u Veliku Britaniju, a Gomez ostaje u SAD-u.

13 KOMENTARA

  1. meni nisu ni malo slatki..zato sto ne podnosim ni selenu a pogotovo ne njegaaa aaa kako mi ide na zivcee ponasa se koo gejj..ja sam i mislila da je gej sve dok nisam skontala da je sa selenom…a onaaa…istoo peka neka samo se pečii….al jeste lijepa stvarno sto jes jes :D ali kao sto rekohh mrzim ih obojee…i jedino sto mi se svidja na seleni je to sto je ona jedina disneyeva zvijezda koja nije napravila niti jedan skandal..za razliku od vanesse, miley, i ashley, koje su sa svojih 16-17 godina bruku skandala vec napravile…i to namjerno!!! ii sviđa mi se selenina kosaa predivna jeeee!!!! a justin je fail failova znaci mrzim ga do neba i vise kao treba xDD ii mada ja njih dvoje mrzim….ipak ima nesto sto jos vise mrzim od njih..a to je činjenica da je jadna selena dobijala prijetnje od justinovih OBOŽAVATELJKI LJUBOMORNIH -.-‘ omg kako su ofirne -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.