Start Stars Hot News! Justin Bieber se ponovo pohvalio savršenim trbušnjacima

Justin Bieber se ponovo pohvalio savršenim trbušnjacima

SHARE

justin bieber

Justin Bieber ponovo je izmamio uzdahe pripadnica lepšeg pola kada je na Istagramu osvanula njegova fotografija na kojoj pokazuje savršene trbušnjake.

Pevačev dobar prijatelj Lil Twist objavio je na svom profilu na ovoj društvenoj mreži fotografiju na kojoj se nalaze on, Justin i dvojica njihovih drugova. Naravno, Biebs, koji pozira bez majice, ali i bez obuće, ponovo je privukao svu pažnju fanova, posebno devojaka, koje su ostavljale oduševljene komentare zbog njegovog tela.
Ovom fotografijom Lil Twist je istovremeno i demantovao medijske napise da su on i Justin u svađi, nakon incidenta koji se desio u pevačevoj kući u Kaliforniji.
Nakon brojnih skandala u koje je bio umešan tokom proteklih meseci, Justin je sada odlučio da se okrene svojoj karijeri, pa je u sredu viđen na poslovnom sastanku sa menadžerom Scooterom Braunom i izvršnim direktorom izdavačke kuće Universal Records, Lucianom Graingeom, sa kojima je navodno razgovarao o novom albumu. Sastanak je po svemu sudeći dobro prošao, pošto je pevač po izlasku iz restorana čak ljubazno odgovorio na nekoliko pitanja paparaca koji su ga tu čekali.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR