Start Stars Hot News! Justin Bieber se pojavio u “Simpsonovima”, ali samo na 10 sekundi! (video)

Justin Bieber se pojavio u “Simpsonovima”, ali samo na 10 sekundi! (video)

SHARE

b2

Fanovi Justina Biebera sigurno nisu bili zadovoljni time što se njegovo dugo najavljivano pojavljivanje u seriji svelo na svega 10 sekundi, a Biebs je prikazan kao arogantna osoba koju je lako iznervirati.

b1

Epizoda “Simpsonovih” pod nazivom “The Fabulous Baker Boy” bila je vrlo neobična, jer se uoči pojavljivanja Biebsa na ekranu ispisala poruka: “Još 30 sekundi do Justina Biebera, možete početi ili prestati da gledate, već u skladu s vašim uverenjima.” Jus se zatim pojavljuje na ekranu i pokušava da uđe na takmičenje talenata za mlađe od 10 godina, ali ga radnik obezbeđenje prepoznaje i kaže mu: “Prvo i prvo, imaš više od 10 godina a drugo, očigledno je da si ti Justin Bieber”, nakon čega iznervirani Biebs odlazi.

b3

Fanovi su razočarani i misle da je pevač dobio premalo prostora, hejteri misle i da mu 10 sekundi previše, a producent serije Al Jean kaže da je ovakvo pojavljivanje bila Biebsova ideja. “Ovo je bilo samo kratko pojavljivanje. Ova rečenica je duža od njegovog pojavljivanja. Milsim da je on obožavalac ‘Simpsonovih’ pa je zatražio da pronađemo mesta za njega.”

http://youtu.be/vXeshRK64tg

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR