703
Justin Bieber se onesvestio na koncertu!

Justin Bieber se onesvestio na koncertu!

703
SHARE

null

Siroti Biebs noćas je doživeo izuzetno neprijatnu situaciju jer se tokom nastupa u O2 Areni u Londonu onevestio usled preteranog napora.

Nakon silnih optužbi da zanemaruje fanove, Justin je svojim Belieberima želeo da priredi još jedan sjajan šou pa je tom prilikom rizikovao i svoje zdravlje. Scena nije bila nimalo prijatna za gledanje, ali Jus nije želeo da odustane – nakon pauze od 20 minuta vratio se na scenu, dokazujući time da nikad ne bi izneverio svoje obožavaoce. Mladi pevač nije želeo odmah da ode na ispitivanje u bolnicu već je prvo završio koncert pa tek onda otišao na ispitivanje.

null

U kasnim noćnim satima Jus je okačio fotku na Instagramu gde ga vidimo kako leži na bolničkom krevetu, ali s osmehom na licu a u komentaru je napisao: “Bolje mi je. Hvala svima koji su mi pomogli noćas. Imam najbolje fanove na svetu. Pokušavam da shvatim šta se desilo, hvala vam za svu ljubav.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

19 KOMENTARA

 1. Jebem ti ! :OO
  Kad me ne strefi xd
  Dusa moja najdraza :// Nada mse da mu je bolje :**
  Justin Love you <33333333333333333333333

 2. strasno je ono stom mu se desila ali vazno je da je njemu sad dobro i to je najvsznije!!!!!! Brzo ozdravi JUSSS!!!!!!!! <333333 JUS LOVE YOU!!!!!!! 
   p…s…. <3333333 &^__^

 3. I  kad neki konji dođu i kažu da ne voli Beliebere bi ih istog trena lansirala na 
  Jupiter.. A Juju moj :( 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.