869
Justin Bieber se okušao i kao provodadžija

Justin Bieber se okušao i kao provodadžija

869
SHARE

Primetivši da je njegov prijatelj Julian Swirsky opsednut s mlađom sestrom Kim Kardashian, Justin je odlučio da mu pomogne.

On je poslao tweet 15-godišnjoj Kendall Jenner, rekavši joj da razmotri sastank s njegovim 16-godišnjim prijateljem. “Hej @Kendalljenner, trebalo bi da izađeš s mojim ortakom @iamjulkeyzom”.  Jenner mu je ubrzo odgovorila da nema ništa protiv, ali samo ako će im se Justin i Selena pridružiti na duplom sastanku.

23 KOMENTARA

  1. Šta je sledeće? :roll: A i ova mlađa Kardašijanka ne bi ni pokoju cenu pristala da ide sa njegovim drugom sama,nego moraju sa njima da idu i Slina Govnez i Džastin.

    • Sto ti toliko mrzis Selenu Gomez?Ti kao zaljubljena u Justina, pa se nadas da ces jednog dana biti kao s njim, a ona ti je kao suparnica, pa je mrzis??? :D To je jedino opravdano logicko objasnjenje… Ahahahah!

  2. Nije mi jasno zasto svi mrzite Selenu ?? o.O Sta vam je devojka uradila, osim toga sto je u vezi sa najvecim idiotom…. -.-‘

  3. Kako si bistra, neverovatno….-.-‘ Mislim da je idiot pa sta, nisam jedina koja to misli, a to sto ja komentarisem to je moja stvar, zato oladi…. Znamo da ga obozavas, zato moras da mi bijes kontru…. -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.