Start Stars Hot News! Justin Bieber se obratio fanovima za podršku nakon novog incidenta

Justin Bieber se obratio fanovima za podršku nakon novog incidenta

SHARE

Justin Bieber ni ovog puta nije propustio da se obrati svojim vernim fanovima putem Twittera, nakon što je negirao glasine da su u njegovom autobusu u Stkoholmu pronađene neke nedozvoljene supstance.

Biebs se ponovo našao u centru novog skandala u četvrtak, kada su mediji preneli da je policija u Stokholmu zaustavila njegov autobus kada su osetili jak miris marihuane iz vozila. Policajci su potom pronašli male količine narkotika, iako nisu otkrili o kojoj drogi se radi, kao i omamljivač. Ipak Justin je ubrzo putem Twittera demantovao sve ove navode, napisavši: “Sve ove glasine o meni… Odakle ljudima uopšte ovakve stvari? Kako god… Vraćam se muzici.” Iako niko nije optužio Justina da je on vlasnik droge, neki su ukazali da se mlada zvezda prečesto dovodi u vezu sa narkoticima, pošto je nedavno osvanila njegova fotografija na kojoj on navodno puši marihuanu.
Zbog svih tih glasina, Justin se ponovo obratio Belieberima putem Twittera, poručivši im kratko “Verujem vam”, nakon čega je dobio veliku podršku svojih obožavatelja povodom svih ovih incidenata.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR