403
Justin Bieber se obratio fanovima za podršku nakon novog incidenta

Justin Bieber se obratio fanovima za podršku nakon novog incidenta

403
SHARE

Justin Bieber ni ovog puta nije propustio da se obrati svojim vernim fanovima putem Twittera, nakon što je negirao glasine da su u njegovom autobusu u Stkoholmu pronađene neke nedozvoljene supstance.

Biebs se ponovo našao u centru novog skandala u četvrtak, kada su mediji preneli da je policija u Stokholmu zaustavila njegov autobus kada su osetili jak miris marihuane iz vozila. Policajci su potom pronašli male količine narkotika, iako nisu otkrili o kojoj drogi se radi, kao i omamljivač. Ipak Justin je ubrzo putem Twittera demantovao sve ove navode, napisavši: “Sve ove glasine o meni… Odakle ljudima uopšte ovakve stvari? Kako god… Vraćam se muzici.” Iako niko nije optužio Justina da je on vlasnik droge, neki su ukazali da se mlada zvezda prečesto dovodi u vezu sa narkoticima, pošto je nedavno osvanila njegova fotografija na kojoj on navodno puši marihuanu.
Zbog svih tih glasina, Justin se ponovo obratio Belieberima putem Twittera, poručivši im kratko “Verujem vam”, nakon čega je dobio veliku podršku svojih obožavatelja povodom svih ovih incidenata.

Autor: Life Content

22 KOMENTARA

  1. koji smor brate ovim ~facama~ niko nemoze nista samo zato sto su poznate.Svi znaju da rihana pusi marihuanu a niko joj nista nemoze… tako je i sa njim pronadju mu marihunau NISTA lupi coveka kolima NISTA izpesnici novinara i ovaj ga tuzi NISTA PA JEBALI vas propisi i svi ostali. Svi njegovi fanovi su devojke i to pola njih se kao svidja justin a slusaju ga samo zato sto je to IN a lik je katastrofa kresti na mikrofon i izigrava prase kad se oblaci… znam da cu varovatno da dobijem ban od brava ali je ovo moje misljenje pa se vi nosite

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.