194
Justin Bieber se izvinjava fanovima u Argentini: Žao mi je što sam...

Justin Bieber se izvinjava fanovima u Argentini: Žao mi je što sam vas uvredio!

194
SHARE

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Justin Bieber uvredio je svoje fanove u Argentini nakon što je sa scene bacio zastavu ove države, ali mladi pevač kaže kako je u pitanju bio samo nesporazum.

On se povodom svega obratio Belieberima na tviteru rečima, “Čuo sam šta se priča o meni u Argentini i šokiran sam time. Volim Argentinu a tamo sam održao i neke od svojih najboljih nastupa. Ljudi stalno bacaju razne stvari na binu. Moj tim mi je rekao kako je to bila majica, ali čak i da je stvarno bila zastava, ja nikad ne bih uradio nešto da uvredim Argentinu ili ljude iz Argentine ili fanove. “Izvinjavam se svima koji su shvatili moj potez na pogrešan način i nadam se da mi opraštate. Zato još jednom, žao mi je zbog moje greške i što je ovo shvaćeno na pogrešan način. Ne volim to što moram da se branim, ali ovog puta to je bilo neophodno jer nisam hteo nikog da uvredim. Svim Belieberima sveta – volim vas i hvala vam što ste uz mene.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. @Me
    Zato što ne znaš kakav je on u stvari, već vjerovatno samo čitaš gluposti koje mediji u 90% slučajeva izmišljaju i na osnovu toga misliš da je on loš, ali u stvari, baš je obratno. ;)

  2. NAJBOLJI IDOL MOJ,DA JE ON ZNAO DA JE ZASTAVA NIKADA NE BI TO URADIO,A I SAD GA SVI HEJTAJU,A GDJE SU SVI BILI KADA JE POMAGAO DJECI,KADA JE IZUO SVOJE PATIKE DA MOZE DAT ONOME TKO NEMA,ON ZNA STA TO ZNACI ‘NE IMATI NISTA’,GDJE SU SVI BILI KADA JE DONIRAO NOVAC ZA SKOLU,I SAM SVOJIM RUKAMA POMOGAO GRADITI!? MA GDJE STE TADA SVI BILI!? SVI SMO MI LJUDI,SVI MI PRAVIMO POGRESKE,I PRAVIT CE MO IH DO VJECNOSTI! ZATO MOLIM VAS DA ZACEPITE SVOJA ODVRATNA USTA,JER DA STE IMALO BOLJI LJUDI,NE BI GA OPTUZIVALI! BELIEBER FOREVER! <333333333333333333333333333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.