Start Stars Hot News! Justin Bieber se izvinio bivšem američkom predsedniku zbog svog sramotnog ponašanja

Justin Bieber se izvinio bivšem američkom predsedniku zbog svog sramotnog ponašanja

SHARE

Justin Bieber?s Mad Dash After Sushi

Nakon što se obrukao u javnosti kad je TMZ objavio snimak njegovog divljanja u restoranu, Justin Bieber krenuo je da “vadi fleke”, a prvo se javio bivšem predsedniku Amerike.

Nakon što je sočno opsovao Billa Clintona, Biebs je odlučio da mu se javi i porazgovara s njim, a sve je očigledno prošlo u najboljem redu, jer je kasnije na svom tviter nalogu napisao: “Hvala što ste pričali sa mnom gospodine predsedniče. Vaše reči mi mnogo znače.” Kako prenosi E! News, Jus se izvinio Clintonu i ponudio se da pomogne njegovoj fondaciji ukoliko je to potrebno. Jedan izvor tvrdi čak da se Clinton nije ljutio, već je ponašao pozitivnu stranu u svemu pa je rekao: “Ako je to najgora stvar koju si ikad uradio, onda je sve u redu.”

Jus je još jednom porukom na svom tviteru pokušao da opravda svoje ponašanje, napisavši: “U životu ćete činiti greške i ljudi će odmah pokušati da vas pokidaju na komade…ali morate biti pozitivni. Morate biti jaki i naučiti kako da budete bolji…i uvek treba živeti da biste služili drugima i Bogu.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR