842
Justin Bieber se brani od optužbi: Pisao sam grafite samo na mestima...

Justin Bieber se brani od optužbi: Pisao sam grafite samo na mestima gde mi je to dozvoljeno!

842
SHARE

8bc2c754479611e39ae40ac0fc03417f_8

U Brazilu je zvanično izdat nalog za hapšenje Justina Biebera zbog vandalizma, odnosno ispisivanje grafita. Međutim, Biebs tvrdi da je sprej koristio samo na mestima na kojima to sme da čini.

aa405a4a479911e395ed22000a1fc78a_8

Pevač je objavio fotografije na kojima ga vidimo kako piše po zidovima Rio De Žaneira a u izjavi policije stoji kako je on optužen za “vandalizam nad objektom i urbanim spomenikom”, što se u Brazilu žestoko kažnjava. Međutim, Justin je uveren kako nije učinio niša loše. “Sve sam crtao na lokacijama za koje sam dobio dozvolu. Nisam pisao po privatnoj imovini… I dalje nisam sjajan, ali se dobro zabavljam ;)

Autor: Life Content
FOTO: Instagram/Justin Bieber

17 KOMENTARA

 1. Directioner sam, ali fakat sumnjam da je on ista lose uradio…
  Medija samo voli dramu da pravi, da bi bili citanjiji (BRAVO, ne ljutite se, znamo da vi samo nama prenosite ;) ) Directioneri bi ovo trebali znati vise nego iko- sjecate se Channel 4 ? Kakvi smo mi ispali tada ?

  Ehh, pa Justin to proživljava svaki dan……

  I nemojte da Belieberi dobiju toliko minusa kada brane svoje idole, i vi biste ih branili, nemojte to poricati !!!
  Volite svoje, poštujte tuđe….

 2. Pa stvarno… nekad sam ga bas, bas volela. I uopste je svejedno da li je kriv ili ne, zapravo, mislim da je ovaj nalog za hapsenje preteran. Ali, da li je ijedna od vas stala da se zapita govori li on istinu? Do kada cete bezuslovno verovati svakoj reci koja izadje iz usta neke zvezde i braniti ih, cak iako je istina ocigledna? Ne radi se samo o Biebsu, vec o celom Holivudu. Zapitajte se ponekad o pravim vrednostima. :)

 3. JA OBOŽAVAM JUSTINA I UVEK ĆU GA OBOŽAVATI MA ŠTA GOD URADIO. ON JE PRAVA LEGENDA<3NE ZNAJU ONI S KIM SE KAČE.

 4. Znalaa sam da ono gde pise da mu je preceno zatvorom,da nije tacno.Ovo sto je on rekao da je crtao na dozvoljena mesta je tacno.Dusa moja kako ga volim… <333333

 5. Pa sad….i nije morao koliko novca ima mogao je da napravi nesto gde ce crtati samo grafite :D ali ako je bilo na dozvljenom mestu onda je ok :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.