Start Stars Hot News! Justin Bieber radi na novim pesmama sa Pharellom

Justin Bieber radi na novim pesmama sa Pharellom

SHARE

justin bieber

Justin Bieber ovih dana trudi se da izbegava nevolje i da se koncentriše na svoju muziku. Slavni pevač svoje vreme provodi u studiju sa čuvenim Pharrellom Williamsom, sa kojim radi na novom albumu.

Biebs priprema svoj četvrti studijsku album, dok pravi pauzu od svoje “Believe” svetske turneje. Malo je reći da njegovi vertni fanovi s nestrpljenjem očekuju novu muziku, a znajući da radi sa Pharellom, zasigurno možemo da očekujemo nešto sasvim drugačije. Inače, Pharrell je trenutno verovatno najtraženiji muzičar na svetu, nakon uspeha koje je postigao sarađujući sa Daft Punkom na pesmi “Get Lucky” i sa Robinom Thickeom na hitu “Blurred Lines”, te je u poslednjih nekoliko nedelja radio sa Jessie J, Nicki Minaj i Miley Cyrus.

pharrell

“Zabavna noć u studiju sa velikim bratom Pharellom. Sjajan tip”, napisao je Justin na Twitteru pre nego što je dodao. “Upravo počinjemo sa još jednom sesijom. Radi ono što voliš i voli ono što radiš.”
Inače, Justin je u maju najavio da će njegov novi singl nositi naziv “Heartbreaker”, a delovi pesme mogli su se čuti u reklami za njegov poslednji parfem. Za razliku od prethodnih meseci, kada je bio u centru pažnje javnosti zbog nekoliko skandala, pevač se ovih dana primirio, pa čak i propustio MTV Video Music Awards.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR