1144
Justin Bieber pušta brkove: “Kad ih obrijem, proći će pola godine pre...

Justin Bieber pušta brkove: “Kad ih obrijem, proći će pola godine pre nego što narastu”

1144
SHARE

Mladi pevač Justin Bieber, koji ima tek 17 godina, tokom jednog intervjua priznao je kako pokušava da pusti brkove.

To želi da učini kako bi mogao da učestvuje u godišnjoj humanitarnoj akciji koja pomaže podizanju svesti građana o raku prostate, a akcija se svake godine održava u decembru. Kao deo neobične kampanje muškarci širom sveta traže ljude koji ih sponzorišu da puštaju brkove. Justin je priznao kako je njegov pokušaj bio prilično neuspešan jer su mu brkovi i brada tek počeli rasti.

“Ne odustajem! Pustiću brkove, imam malo dlaka, ali sve su uglavnom na području iznad usta. Neću se brijati do kraja decembra pa ću se onda obrijati i sve će biti dobro jer će mi novi brkovi narasti tek za pola godine”, rekao je Justin.

28 KOMENTARA

  1. ooo Bozhe wishe sa tim Biberom..ako nekoga mrzite wi mu ne pridajete toliki znachaj …stwarno jadnoo..ostawite dechka nek zhiwi swoj zhiwot..-.-

  2. zar je bitno duso kako ja pisem?ili vi jadnici koji se bavite tudjim zivotima? ja ga ne slusam ali ga ne prozivam STVARNO STE JADNI !!! GORI STE I OD NJEGA

  3. Ako smara sto pridajete ovoliku paznju citajuci o njemu i pisuci ruzne komentare.Ne razumijem svrhu toga -.- #SoRude!!

  4. RHCP4EVEER -otkaci se bre..:* .ti nemoras da pljujes nekog da bi lecila svoje KOMPLEKSE… ;)

    Belieber-SLAZEM SE SA TOBOM..:)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.