182
Justin Bieber progovorio o skandalu sa marihuanom: Ljudski je grešiti

Justin Bieber progovorio o skandalu sa marihuanom: Ljudski je grešiti

182
SHARE

Justin Bieber gostovao je u subotu uveče u emisiji Saturday Night Live, u kojoj je konačno progovorio o skandalu kada su osvanule nejgove fotografije kako puši marihuanu.

“Ljudi greše i zaista mi je žao zbog toga, ali to se više neće ponoviti”, rekao je pevač.  Podsetimo, početkom januara objavljena je Justinova fotografija sa jedne žurke na kojoj on drži džoint. Justin tim povodom nije izdavao zvanično saopštenje, samo je objavio poruku na svom profilu na Twitteru namenjenu fanovima: “Vidim vas. Čujem vas. Ne želim da vas izneverim. Volim vas. I… hvala vam.”

Izvor: Life Content

Foto: Fame

12 KOMENTARA

  1. znaci istina je …pa dobro verujem mu ,ako je tako rekao da se nece ponoviti znaci da nece ;) ali za sve je kriv onaj Lil da nije bilo njega justin nikada ne bi ni okusio marihuanu …ali ….
    JUS 4EVER NO MATTER WHAT jb <333333333 ^^♥^^ obozavam ga!

  2. Ok.nisam se nadala da je uopste uzeo..ali oni svi iz Holivuda zive od toga i normalno im je to..pa cak i ako su roditelji..

  3. ooo Juse…pa zasto????samo da ne pocne stalno, ali mlad je sve bi da proba…mladost-ludost :) ali ozbiljno sa drogom se ne treba igrati…nadam se da nece vise<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.