243
Justin Bieber pristao na DNA test za utvrđivanje očinstva

Justin Bieber pristao na DNA test za utvrđivanje očinstva

243
SHARE

Advokati Mariah Yeater, devojke koja tvrdi kako je Justin Bieber otac njenog deteta, potvrdili su medijima da je mladi pevač pristao na DNA test za utvrđivanje očinstva.

“Ohrabreni smo time da je Justin pristao da uradi DNA test pre nego što mu je to sud naložio, ovo je jedini način da sigurno utvrdimo ko je otac tog deteta”, izjavili su njeni advokati. Justinovi advokati su tokom dana podigli i protivtužbu protiv Mariah da bi, kako su izjavili, od nje napravili primer svim devojkama kojima tako nešto padne na pamet. Mariah je uverena da je Justin otac njenog deteta jer njen bivši dečko nije otac.

21 KOMENTARA

  • wooow! hehe ovo je najveci broj pozitivnih poena za moj komentar od kad sam na ovom sajtu…HVALLA PUNO…pozz

 1. Pa normalno da ce da ide kad zna da je on u pravu. A ovu Mariah ce da opeljesi samo tako kad je tuzi, a verovatno ce je i drzava  tuziti i za seks sa malotnikom, ostace na ulici. Uz tebe smo Justine!!!

 2. Dosta mi je vise nje i njenih lazi! Prvo optuzi svoga momka i kad je zavrsila u zatvoru onda on nije otac,a sad se okomila na Justin! >.< Cura je opterecena,pateticna! Treba joj psihijatar!

 3. pa naravno da je prihvatio kad nije otac samo ce to da dokaze,a ova mariah samo oce pare nadamse da ce celi zivot provesti u zatvoru
   http://www.facebook.com/JustinDrewBieberStoleOurHearts

 4. ja nebih voljela da cjeli zivot provede u zatvoru ili puno godina ( dali je itko od vas mislio na bebu ) ?
  Ona nije nista kriva i pola svoga zivota bi provela bez mame
  ali da je optuzila Justina za nesto drugo i da nema bebu ja bih je streljala , iz topa bi je ispalila

 5. Napred Justine!!!Ovo DNA je debilno,ok kapiram za imena i to da pisu na engleskom ,ali mi imamo svoju skracenicu koja je DNK ,a ovi sto se prave pametni,jer mi zivimo u Americi?Izvinite ako neko zivi.Ova Mariah je luda…Bukvlano…Cudno,sad niko nema nista protiv Selene…:)…Jedina dobra stvar u svemu ovome!

 6. ta mariah je stvarno luda kad uopste moze da optuzi justina za tako nesto
  on to ne bi uradio
  i love justinnnnnn

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.