841
Pravi džentlmen: Justin Bieber priprema poklon za Seleninu sestricu Gracie

Pravi džentlmen: Justin Bieber priprema poklon za Seleninu sestricu Gracie

841
SHARE

Justin Bieber Tries To Keep A Low Profile

Ma šta mediji pisali, očigledno je da između Justina Biebera i Selene Gomez i dalje vlada veliko poštovanje – Biebs je među prvima čestitao bivšoj devojci i priprema poklon za njenu malu sestru.

25

Nakon porođaja svoje mame Mandy Teefey, Selena Gomez oglasila se na tviteru napisavši: “Mama, Brian i ja smo vam zahvalni na lepim željama. Moja mala sestra Gracie Elliot Teefey rođena je 12. juna. Volim vas i ljubim.” Kako prenosi HollywoodLife, Justin se kao pravi džentlmen odmah javio Seleni. “Justin zna koliko je lepo dobiti mlađeg brata ili sestru i vrlo je srećan zbog Selene i njene mame. Poželeo je Seleni sve najbolje i već radi na poklonu”, prenosi jedan izvor. Pitamo se, šta je Biebs smislio za malu Gracie?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

37 KOMENTARA

  1. inace dragi Bravo niste ni napisali da su grupa Fifth Harmony izdali svoj prvi singl zapravo o njima uopce nepisete a one su dosta popularne u americi ali bitno da samo pisete o seleni i justinu koji su i bogu i vragu dosadili sa svojim svađama

    • Ae Ti kurwo malla ne Smaraj ti Mog Justina jer inace se pazi bolje ti je ako ti ja dolaZim tamo gde zivish u picku materinu Unakazicu te Majke mi moje Naci ja ti kazem ne smaraj ovako ili Pisi lepo o njemu ili Nista Jesi li me razumela…. Kurwo Jedna malla :D

  2. ma koliko da nisam covek brt i ja bi cestitala,ovo je divna vest,kako inc moze neko da ne cestita ma koliko bio u losim odnosima?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.