337
Justin Bieber presrećan što je dobio zvezdu u svom rodnom gradu

Justin Bieber presrećan što je dobio zvezdu u svom rodnom gradu

337
SHARE

Justin Bieber nedavno je doživeo veliku čast u svom rodnom Ontariju u Kanadi. Dosad nije bio svestan koliko su njegovi sugrađani ponosni na planetarni uspeh mlađanog Biebera.

Njegov obožavalac poslao mu je fotografiju zvezde na pločniku, a postavljena je samo u čast Biebera. Muzičar se fotografijom pohvalio na Twitteru i napisao uz to dirljiv komentar.

“Probudio sam se jutros i dobio meil koji mi je ukazao na zvezdu koja je postavljena u mom rodnom gradu, tačno na mestu gde sam se nekad učio da pevam. Hvala svima, ne mogu ništa da uradim osim da se smejem. Hvala svima kojima je ikad bilo stalo do ovoga, jako sam zahvalan. Sve je moguće, nikad ne recite nikad”, zaključio je Bieber.

61 KOMENTARA

  1. jel vi znate sta pisete kako mozete misiti da su pederi normalni,da je Bog hteo da budemo pederi bili bi ADAM I STEVA,a ne ADAM I EVA…..  :D ….ja mislim da Justin nije peder…

  2. Auu…Ja cu da vam kazem samo da niste normalni ,ni vi Belieberi ,samo oni koji preteruju,a ni hejteri…Preterali ste u potpunosti…Belieberi ,vi NEMATE PRAVA da odlucujete kome se sta svidja,i ja sam Belieber ,ali ne teram svakoga ko ne voli Justina u …necu da kazem gde.Hejteri,dosta vise ako imate mozga.Sta sad dolazite ovde samo da napisite neku uvredu ?Ako nemate nista lepo da kazete:CUTITE!!!

  3. Najlepsi jee ! Obozavam ga! <3<3<3<3
    ja ne razumem ljude koji ne vole justina ! Pa on je SAVRSEN ! I hejteri koji ga ne volite zasto uopste komentarisete ovaj tekst o njemu ?!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.