556
Justin Bieber prekinuo intervju nakon pitanja o Harryju Stylesu

Justin Bieber prekinuo intervju nakon pitanja o Harryju Stylesu

556
SHARE

Biebs je odlučio naglo da prekine razgovor nakon što je novinar napravio šalu o njegovoj majci i Harryju Stylesu.

Photobucket

Pevač je radio intervju za jednu radio stanicu u Detroitu a voditelj ga je upitao za njegovo prijateljstvo s članovima One Directiona. Nakon što ih je Jus nazvao dobrom decom, novinar je napravio šalu o Harryjevoj ljubavi prema starijim ženama pa je upitao mladog Kanađanina: “Da li se brineš šta će se desiti ako Harry bude blizu tvoje mame, jer voli starije žene?”. Bieber je zatim zamolio voditelja da ponovo pitanje, a onda je rekao: “Mislim da bi ti trebao da se brineš za svoju mamu.” Voditelj mu je tad saopštio kako je njegova mama umrla, a Justin je odlučio da prekine razgovor.

Photobucket

Naravno, ovo pitanje usledilo je nakon što se Selena Gomez šalila kako će ona i Jus morati da čuvaju svoje mame od Harryja Stylesa, ali pevač se očigledno uvredio. Da li se Justin poneo drsko ili voditelj nije smeo da ga pita tako nešto, šta vi mislite?

54 KOMENTARA

  1. Daj brate mili vise ste smorili sa Biberom i njegovom “brigom” majke da je Harry ne zavede! Koliko ima prelepih zena a sad se kao Hari okomio na njegovu majku… -.-“

  2. Taj novinar je jadan,pitanje je toliko jadno… Harry moze imati devojku kakvu god zeli,njega devojke oboazavaju,sigurno nece da ‘zavede Justinovu mamu’.
    Ne mogu vjerovati da je neko mogao tako nesto da kaze. Moj Boze!!
    A ovo ‘Bieber više treba da pazi na tatu ako je peder Harry u pitanju’ je grozno,jadno… Mogu ti samo rec da NEMAS MOZGA!
    -.-

  3. Može jedno pitanje ……?zašto u poslednje vreme svi uzimate Harrya kao primjer da je on gej..Msm neka kaže ko je video Harrya da je poljubio nekog momka ..Stvarno i ovo sa justinovom mamom kakve veze ima ona sa onim što Harry voli zrelije i malo starije žene …Stvarno šta vam je toliko loše uradeo da morate takve gluposti izvaljivati….. :3

  4. je neznam zasto mislite da je harry peder sta vam je uradio da tako mislite ja njega volim  najvise u bendu  harry  I LOVE YOU HARRY <3 <3 <3 <3………. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.