210
Justin Bieber predano radi na novom albumu

Justin Bieber predano radi na novom albumu

210
SHARE

bieber

Justin Bieber ne dozvoljava da zlobne glasine sprečavaju i koče njegov rad na novom albumu. Popularni pevač putem Twittera redovno obaveštava svoje fanove o napretku.

Biebs, koji se priprema za objavljivanje svog novog singla “Heartbreaker”, koji ćemo premijerno čuti u narednim sedmicama, trenutno je na jednomesečnom odmoru od svoje svetske turneje. Ali, čak i dok se odmara, on predano radi na novim pesmama za predstojeći album, sa kojim se nada da će ponoviti uspeh izdanja “Believe” iz 2012. godine.
“Napisao sam još jednu sjajnu pesmu sinoć. Koncentrisan sam”, napisao je on pre nego što je dodao: “Pripremam velike stvari. Muzika, muzika muzika!”
Justin redovno obaveštava svoje fanove o događajima i aktivnostima koji su vezani za njegov album, u formu “muzičkog dnevnika”, kako ga on nazva. Nakon što je prošle nedelje objavio da će prvi singl nositi naziv “Heartbreaker”, Belieberi s nestrpljenjem iščekuju da čuju njegove nove pesme. U međuvremenu, pevač se ne obazire mnogo na glasine da se zbližio sa koleginicom Miley Cyrus, sa kojom je prošlog vikenda navodno flertovao, dok je ona odmah demantovala te priče.

Izvor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. To je moj idol!On radi i kad je na odmoru!Awww,dusaaa♥♥♥Jedva cekam nove pjesmeeee,pogotovo Heartbreaker!!!!Love u,Justin!!!

  2. Drago mi je sto ga ne doticu price medija.Znam da ce i sledeci album biti predobar kao i ‘Believe’,jedva cekam.<3 CAN'T WAIT HEARTBREAKER.♥
    Justinn.<3333

  3. Jedva cekam , usput da dodam na tw je obajvio 4 slike nakih zaba xD  https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5549_597283443629797_961518220_n.png xd <3 

  4. Pošto imam twitter profil i pratim Justina, stalno čitim novosti o njegovom novom albumu. Jedva čekam da čujem singl “Heartbreaker”, i nadam se da će singl zaista izaći 21. juna! I zaista se nadam da će njegov novi album ponoviti uspeh albuma “Believe” i ponovo biti br. 1 u više od 45. zemelja! :) ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.