Start Stars Hot News! Justin Bieber predano radi na novom albumu

Justin Bieber predano radi na novom albumu

SHARE

bieber

Justin Bieber ne dozvoljava da zlobne glasine sprečavaju i koče njegov rad na novom albumu. Popularni pevač putem Twittera redovno obaveštava svoje fanove o napretku.

Biebs, koji se priprema za objavljivanje svog novog singla “Heartbreaker”, koji ćemo premijerno čuti u narednim sedmicama, trenutno je na jednomesečnom odmoru od svoje svetske turneje. Ali, čak i dok se odmara, on predano radi na novim pesmama za predstojeći album, sa kojim se nada da će ponoviti uspeh izdanja “Believe” iz 2012. godine.
“Napisao sam još jednu sjajnu pesmu sinoć. Koncentrisan sam”, napisao je on pre nego što je dodao: “Pripremam velike stvari. Muzika, muzika muzika!”
Justin redovno obaveštava svoje fanove o događajima i aktivnostima koji su vezani za njegov album, u formu “muzičkog dnevnika”, kako ga on nazva. Nakon što je prošle nedelje objavio da će prvi singl nositi naziv “Heartbreaker”, Belieberi s nestrpljenjem iščekuju da čuju njegove nove pesme. U međuvremenu, pevač se ne obazire mnogo na glasine da se zbližio sa koleginicom Miley Cyrus, sa kojom je prošlog vikenda navodno flertovao, dok je ona odmah demantovala te priče.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR