143
Justin Bieber pozvao u bekstejdž svog teško obolelog fana

Justin Bieber pozvao u bekstejdž svog teško obolelog fana

143
SHARE

14-godišnji Derek Russell veliki je obožavalac Biebsa, ali nažalost pati od Daunovog sindroma i priprema se za četvrtu operaciju na srcu.

null

Ipak, ni to mu nije smetalo da dođe na koncert koji je Justin održao u Vankuveru. Kad je saznao da Derek dolazi, Justin je odlučio da se upozna sa njim kako bi ga ohrabrio ali mu i skrenuo misli sa nadolazeće operacije koja je opasna po njegov život. Dečakova majka kaže da je jako zahvalna Justinu zbog njegove muzike: “Mislim da ta muzika jednostavno ponese Russella….Uđe u dobro raspoloženje i zaboravi šta se dešava u njegovom životu.”

10 KOMENTARA

  1. Haj ok je ako neko ne voli Justinovu muziku, msm svi imamo drugi ukus. Ali kako ga neko može mrziti nakon svega što je on uradio kako u muzici tako i u humanitarnom radu. Pa on stalno pomaže i usrećuje mnoge. I to je jedan od milion razloga zbog kojih sam Belieber.

  2. dusaa mojaaaa!♥Obozavam ga♥BELIEBER samo da znate srusili smo rekord!!!10.6 miliona u 24h.jos jednom dokazano da smo najbolji!BIEBER♥♥ ♥♥♥♥

  3. justinnnnnnn <333 sad kao svi postovanje za ovo i posle par dana o5 ce da kenja*u o njemu -.- a toliko je toga ucino za bolesne da ne mogu da nabrojim na 10 prsta <3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.