Start Stars Hot News! Justin Bieber potresen neosvajanjem Grammyja

Justin Bieber potresen neosvajanjem Grammyja

SHARE

Popularni kanadski pevač razočaran je i potresen jer nije osvojio Grammy nagradu, ali veruje da će je uskoro ipak dobiti.

Tvorac hita “Baby” bio je nominovan u kategorijama “Najbolji novi izvođač” i “Najbolji pop album” za “My World 2.0” ali nije osvojio ništa, izgubivši od Esperanze Spalding, odnosno Lady GaGe.

Bieber priznaje da je jako pogođen  time, ali se zavetovao da će naredne godine osvojiti gomilu Grammyja. Za MTV News, on je izjavio: “Nisam imao predstavu šta će se dogoditi; Radio sam veoma naporno prethodnih godina i da se ne lažemo – razočaran sam. Ali znate, vratiću se sledeće godine i odneti par trofeja kući. Imam veću inspiraciju za rad nego prošle godine. Biće teško, ali ću pokušati”.

Na svom Twitter nalogu, JB je kasnije napisao: “Naravno da sam hteo da pobedim. Osvajanje Grammyja je bio i ostao moj san. Da li sam bio potresen…da. Ali bio sam i srećan zbog nje (Spalding)…Neko mi je rekao da nas definišu naši porazi, a ne uspesi. Izgubio sam…ali ne planiram da ovo bude moj poslednji pokušaj.

Usher, koji je Bieberov mentor, takođe se nadao da će nagrada pripasti tinejdžerskoj zvezdi: “Voleo bih da je Justin pobedio”.

OSTAVI KOMENTAR