870
Justin Bieber postao je loši dečko – napao 12-godišnjaka

Justin Bieber postao je loši dečko – napao 12-godišnjaka

870
SHARE

Mladi 16-godišnji pevač Justin Bieber optužen je da je tokom vikenda napao 12-godišnjaka dok su se igrali dečjim laserskim puškama u igraonici.

Tokom igre Justina je 12-godišnjak sterao u ćošak i nije hteo da prestane da ga gađa laserima. Nakon toga mu je isprovocirani pevač rekao da prestane ali mladi dečak rekao mu je da je “ped***ina”. Šokirani Justin pitao ga je da ponovi to što je rekao nakon čega su se navodno počeli gurati.

Ipak, Justinovi predstavnici za medije tvrde kako do guranja uopšte nije došlo te je on samo hteo da izbegne dečaka pa ga je slučajno lupio dok je bežao. Međutim, dečakovi roditelji ipak su odlučili nakon incidenta pozvati policiju koja trenutno istražuje šta se zaista dogodilo.

Uprkos brojnim obožavaocima širom sveta, nedavno rasprodanom turnejom po Japanu i devojčicama koje u TV emisijama vrište zbog pojave ovog tinejdžera, Justin je često meta napada ljubomornih dečaka pa su ga tako i pre nekoliko meseci za vreme koncerta gađali predmetima dok je pokušavao da peva.

90 KOMENTARA

  1. ne zezajte justin nije pedofil i ako nisam fan i nikad necu biti tvrdim da justin nije pedofil hahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahaha ne mogu da verujem sta se prica lolllll on je 10000000000000000% 16 to godisnji piskavi pevac sa modernom frizurom lol…lol

  2. Msm ko je kriv tom majmunu.?.Sto ga je nazvao PE*****NOM…I JOS DA PONOVI!!
    A oni koji misle da je on pedofil ili homosexualac nek se prvo zapita sta je on pa onda neka pise..!..A oni koi ga mrze mrze ga samo zato sto su ljubomorne duse koje ne mogu ni kacket da mu skinu .!. xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.