Start Stars Hot News! Justin Bieber posetio malu pacijentkinju koja boluje od leukemije

Justin Bieber posetio malu pacijentkinju koja boluje od leukemije

SHARE

null

Za sedmogodišnju Millie Flamm koja se bori sa leukemijom, Justin Bieber i njegova muzika su sve na ovom svetu, a Biebs je ostavio sve obaveze po strani kako bi je posetio.

Dok se tabloidi uglavnom trude da ga povrede pričom o tome da je uzimao marihuanu kao i da je ponovo u lošim odnosima sa Selenom Gomez, Jus se drži po strani i trudi se da pomaže onima koji ga vole više od bilo čega.

null

Pre svog koncerta koji je za vikend održao u Solt Lejk Sitiju, slavni pevač svratio je u lokalnu bolnicu gde se nalazi mala Millie, koja je previše bolesna da bi gledala njegov nastup. “Bio je tako drag prema njoj. Kad je ušetao ona je prosto zasijala od sreće. Drži se tog osećaja svom snagom i ne želi da ga pusti. Svima nam je dala energiju. Spremni smo još jače da se borimo nakon što nam se ovo desilo, nastavićemo da se borimo”, rekla je njena mama Amanda.

Tata devojčice rekao je za vesti kako je jedan porodični prijatelj postavio sliku Millie na Facebook i da je ona nakon toga razdeljena više hiljada puta, dok nije stigla i do Biebsa. Kako je rečeno, Biebs je grlio i ljubio devojčicu a onda joj je i pevao, da bi nakon dao karte za koncerte svoj deci u njenoj sobi.

OSTAVI KOMENTAR