325
Justin Bieber poručuje: “Ja sam dobra osoba”

Justin Bieber poručuje: “Ja sam dobra osoba”

325
SHARE

null

2013. godina nije sjajna za Jusa – pevač je sve češće u tabloidima a izveštaji o njegovim ispadima, zanemarivanju fanova i divljem ponašanju pune stranice. Ipak, Biebs moli svoje fanove da ne veruju u te priče.

null

Nakon priča da je kasnio dva časa na koncert, da se svađao sa familijom i svojim zaposlenima, da je ignorisao fanove…Jus se oglasio na tviteru, očigledno duboko razočaran svime što se dešava. “Glasine, glasine i samo glasine. Ništa više, ništa manje. Možda ću jednog dana pričati o njima. Sad želim da ostanem pozitivan. Ne možete me baciti u depresiju. Fokusiran sam na dobre stvari u svom životu. Blagosloven sam i to ne zaboravljam. Svaki dan dajem nešto nazad zbog toga. Izmišljanje priča da bi se novine prodale je deo posla, pretpostavljam. Ali ja sam dobra osoba. Znam to. Ne možete reći drugačije, znamo istinu.”

null

“Zato izmišljajte priče o nekakvim kaznama i ne pominjite pozitivne stvari. A kad nakon dva sata koncerta skinem majicu jer je bila znojava, slobodno kažite da sam takav otišao u klub. Ili kažite da je svaka devojka koja stoji pored mene moja devojka, baš me briga. Deo mog posla jeste da sudite o meni, razumem to…ali sudite na osnovu činjenica, sudite na osnovu moje muzike, i budite pažljivi kakav sud donosite. Znajte ovo…meni sudi samo jedna sila, kojoj služim. Tako da, nastaviću da budem ono što jesam. Služiću, nastupaću, brinuti, voleti, smejati se, plesati, igrati, pevati…Svi ste pozvani da mi se pridružite, zato što ne nosim mržnju u sebi. Imamo previše ljubavi da bismo to radili. Sve se kod mene vrti oko muzike. Uživaću u danu i nastaviću da se smejem. Trebali biste i vi. Mnogo ljubavi. Vidimo se Belieberi, volim vas. A sad, vreme je da se vratim muzici.”

Beliebere ne moramo ni da pitamo za mišljenje – sigurni smo da bez obzira na sve priče nikad nisu ni sumnjali u svog idola!

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakCool jakne
Naredni članakGossip - Get a Job

25 KOMENTARA

  1. sta god da novinari kazu o njemu da je ovakav,onakav ja im necu vjerovat,vec se pokazalo rekli su da je Justin Bieber otac onog djeteta,da je selenu prevario s nekom studenticom,i mnogo toga i jel to istina? nije e pa onda.ja znam da je justin dobra osoba i nitko nece moci promijeniti misljenje o njemu 

  2. Ja nemam rijeci :D Ja jesam Directioner,ali nisam Justinov hajter i NIKAD necu biti. Njegova muzika je jako dobra,lijep je *_* :D i da,jako je dobra osoba,to se moze vidjeti po ovome sto on prica,po njegovim izjavama.. Mogu s’ ponosom reci da sam fan :)

  3. Ovako pravi belieber nece posumnjati u Justina. NIKAD.. To sto novine pisu sve glupost. Jer ne znaju kako drugacije da skrenu paznju nego da napisu glupost o Justinu Bieberu.. Belieberi ga vole svim srcem i sta god napisali mi cemo uvek biti tu za njega… Beleber 4ever <33

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.