Start Stars Hot News! Justin Bieber poriče da se drogira: “Ne verujte glupostima”

Justin Bieber poriče da se drogira: “Ne verujte glupostima”

SHARE

 photo FFN_Bieber_Justin_SEMIEX_FF6_020113_51004858_zps0d7a6336.jpg

Ako je verovati medijima, reper Lil Twist sve više gura Justina Biebera ka stranputici, a najnovija glasina govori da je Biebsa “navukao” na jedan opijat.

Nakon što su se pre par nedelja u javnosti pojavile fotke na kojima navodno vidimo Jusa kako uživa u marihuani u društvu svog prijatelja, sad su se pojavile informacije da su njih dvojica viđeni kako tokom noći ispijaju sirup u čiji sastav ulazi lek kodein, koji spada među opijate, pa se njegova prodaja strogo kontroliše u većini zemalja sveta.

 photo FFN_Bieber_Justin_SEMIEX_FF6_020113_51004856_zps749c5179.jpg

Ipak, Jus kaže da Belieberi ne treba da brinu, jer ni ovi navodi nisu istiniti. “Neke od ovih glasina se otimaju kontroli. Ne verujte glupostima. Fokusiraću se na pozitivne stvari. Znam da su glasine normalna stvar ali ostaću ono što jesam. Fokusiram se na muziku. Znate da je ono što jesam upravo ovde”, napisao je pevač na svom Twitteru.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

22 KOMENTARA

  1. ne vjerujem da se Justin drogira…To glupi novinari govore samo da bi se mi brinuli,a i Justin uopce nije izgledom promjenjen i ne izgleda starije ona slika poslije zatvora mozda je tako izgledao zato sto je bio umoran,a ja znam da se Justin ne drogira i da ti novinari samo izmisljaju….Isto kao i mnoge druge skandale,a ja isto tako mislim da bi Justin trebao opet prohodat sa Selenom jer otkako nije s njom jako se promjenio

OSTAVI KOMENTAR