Start Stars Hot News! Justin Bieber ponovo u centru skandala: Objavljene pevačeve fotke iz striptiz-bara

Justin Bieber ponovo u centru skandala: Objavljene pevačeve fotke iz striptiz-bara

SHARE

biebs

Nakon pljuvanja na fanove, preko napada na fotografe do uriniranja u kantu za smeće i nedavne epizode kada su ga na Kineskom zidu nosili telohranitelji – Justin Bieber ponovo se našao u centru skandala.

Naime, na Tviteru su osvanule fotografije slavnog pevača koje su nastale u jednom striptiz-baru u Hjustonu, u Teksasu, gde se zabavljao u društvu polugolih devojaka, koje je uspeo da šokira svojim ponašanjem. Jedna od njih objavila je na Tviteru fotografije iz ovog izlaska, a njena koleginica pohvalila se o svom bliskom susretu sa 19-godišnjom zvezdom. “Uhvatio me je za zadnjicu. Malo je falilo da se onesvestim. Plesala sam za mnoge slavne ličnosti i nikada nisam imala takvo iskustvo. Ali Justin me je šokirao”, napisala je ona, te dodala da je sada Justinova obožavateljka.
Na fotografijama sa žurke Justin se može videti bez majice, okružen prijateljima, sa pantalonama koje su mu pale tako da su se jasno videle njegove crvene bokserice. Striptizeta je na Tviteru objavila i fotografiju na kojoj se vidi gomila novčanica koje je Bieber ostavio nakon odlaska iz kluba.

biebs p

Autor: Life Content
Foto: Tviter

OSTAVI KOMENTAR