690
Justin Bieber: Podrška fondaciji u čast male Belieberke

Justin Bieber: Podrška fondaciji u čast male Belieberke

690
SHARE

AwSVKnbCEAEjIdu.jpg large

Između Beliebera i njihovog idola postoji jedinstvena veza a mladi pevač to je ponovo potvrdio podržavši fondaciju koja je ustanovljena u čast preminule Belieberke.

null

Avalanna Routh prošle godine preminula je od retkog oblika raka mozga a Biebs je sad potvrdio kako je nije zaboravio. Šestogodišnja devojčica sebe je naziva gospođa Bieber a zahvaljujući Jusu koji je poslao avion po nju, imala je priliku da upozna svog idola za Dan zaljubljenih prošle godine u Njujorku.

null

“Nedostaje mi” napisao je Justin na svom tviteru uz link na kojem je objašnjeno kako je on glavna nagrada na takmičenju koje organizuje “Cure ATRT” fondacija. Fan koji ponudi najviše novca imaće tako priliku da upozna Justina Biebera a Avalannini roditelji još jednom su istakli koliko je veliko Justinovo srce. “Avalanna je dotakla srca ljudi širom sveta. Jedan od njih je i Justin Bieber. Justin nastavlja da bude divan muž našoj Avalanni – kao što je uvek i bio. Srećni smo da najavimo kako će Justin upoznati osobu koja uloži najviše novca u našu ATRT fondaciju. Novac možete ulagati od danas a takmičenje traje do 1. jula”, saopštili su.

IZVOR: Life Content

16 KOMENTARA

 1. slatko…jadno dete,evo ja samo sto se ne zaplacem…..bas je human i bas ima VELIKO <3…..I LOVE U JUS<#33333333

 2. Znači svaka mu čast, i mnogo mi je žao male Avalanne ili kako se zove, stvarno. duša mala <3 I on je predobar, samo me nevira to što zbog smrti Avalanne neki bolesni Belieberi žele smrt jednoj bebi Lux, mi imamo poštovanja prema Avalanni i svima, bilo nam je žao zbog smrti, a oni evo koliko su dobri….Svejedno, Justin, predobar je čovek, mala je preslatka, anđeo mali, a htela sam da pitam da li neki Belieber ovde isto to želi baby Lux, ako želi, oteraćemo je u pm.

 3. zao mi je Avalanne i njenih roditelja.justin je zaista predobar
  justin<333333333333333333333333333333
  avalanna<3333333333333333333333333333
  justin i love you

 4. Kako je nezan i tako ga VOLIM!!! Juss FOREVER <3

  Avallanna!!!!!!!! <3<3<3

 5. Justin ima veliko srce, a novinari i ostale slavne osobe ga kritikuju on je jedno velika dusa koja ima srce jako te volim Justin .

 6. Avalanna Routh zao mi je.Ja nevolim bas Justina ali ovo sto radi u cast preminule Beliberke je zaisto velikodusno od njega.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.