Start Stars Hot News! Justin Bieber: Podrška fondaciji u čast male Belieberke

Justin Bieber: Podrška fondaciji u čast male Belieberke

SHARE

AwSVKnbCEAEjIdu.jpg large

Između Beliebera i njihovog idola postoji jedinstvena veza a mladi pevač to je ponovo potvrdio podržavši fondaciju koja je ustanovljena u čast preminule Belieberke.

null

Avalanna Routh prošle godine preminula je od retkog oblika raka mozga a Biebs je sad potvrdio kako je nije zaboravio. Šestogodišnja devojčica sebe je naziva gospođa Bieber a zahvaljujući Jusu koji je poslao avion po nju, imala je priliku da upozna svog idola za Dan zaljubljenih prošle godine u Njujorku.

null

“Nedostaje mi” napisao je Justin na svom tviteru uz link na kojem je objašnjeno kako je on glavna nagrada na takmičenju koje organizuje “Cure ATRT” fondacija. Fan koji ponudi najviše novca imaće tako priliku da upozna Justina Biebera a Avalannini roditelji još jednom su istakli koliko je veliko Justinovo srce. “Avalanna je dotakla srca ljudi širom sveta. Jedan od njih je i Justin Bieber. Justin nastavlja da bude divan muž našoj Avalanni – kao što je uvek i bio. Srećni smo da najavimo kako će Justin upoznati osobu koja uloži najviše novca u našu ATRT fondaciju. Novac možete ulagati od danas a takmičenje traje do 1. jula”, saopštili su.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR