Start Stars Hot News! Justin Bieber planira da tuži obožavateljku koja tvrdi da je on otac...

Justin Bieber planira da tuži obožavateljku koja tvrdi da je on otac njenog deteta

SHARE

Justin Bieber planira tužbu protiv Mariah Yeater, devojke koja tvrdi da je on otac njenog tromesečnog sina. Pevač se našao u centru skandala nakon što je Yeater protiv njega podigla tužbu i izašla u javnost sa svojim tvrdnjama, a iako je porekao da u njenim navodima ima i trunke istine, pevač ne planira da ostane samo na rečima.

Protiv 20-godišnjakinje namerava da se bori i pravnim putem nakon što uradi DNA test kako bi se utvrdilo da li je dete njegovo ili ne. Test će obaviti za dve nedelje, kad se vrati iz Evrope. Bieberov advokat Howard Weitzman već je kontaktirao advokata Mariah Yeater i obavestio ga o Bieberovim planovima. “Advokat se činio vrlo nervoznim kad je čuo o pevačevim namerama i o tome da je pristao da se podvrgne DNA testu”, ispričao je jedan izvor. Weitzman je već odabrao laboratoriju koji će uraditi test, a Justinovi obožavaoci će s nestrpljenjem čekati nalaze.

Prema pisanju nekih američkih medija, Justin je zbog tvrdnji Mariah Yeater ostao i bez devojke Selene Gomez, s kojom je bio u vezi osam meseci. Vest o raskidu još kriju prema Justinovoj želji. On se boji kako bi u suprotnom javnost njihov prekid mogla shvatiti kao potvrdu glasina o detetu. Ni pevač ni Selena tako još nisu komentarisali svoju vezu, a koliko je istinita vest o raskidu, pokazaće vreme. Drugi mediji tvrde kako Justin i pevačica nikada nisu bili bliži i da Selena u potpunosti veruje Justinu i podržava ga.

OSTAVI KOMENTAR