256
Justin Bieber planira da emituje turneje u bioskopima

Justin Bieber planira da emituje turneje u bioskopima

256
SHARE

Justin Bieber želi da omogući svojim fanovima koji nisu u prilici da dođu na njegove koncerte da dožive to iskustvo, pa planira da svoje buduće turneje i nastupe snima i emituje u bioskopima.

18-godišnji pevač došao je na ideju da emituje svoje koncerte za cenu bioskopske ulaznice, da bi na taj način pružio priliku svojim fanovima koji nisu u mogućnosti da plate kartu za koncert, da vide njegov nastup. “Ulaznice za koncerte se jako brzo rasprodaju, što je  sjajno,” rekao je Justinov menadžer Scooter Braun i dodao: “Ali Justin i ja smo razgovarali o svoj onoj deci koja nemaju mnogo novca i nisu u stanju da odu na koncert, kao i on pre nego što je postao poznat. On želi da snimi svaku svoju buduću turneju i da je pušta u bioskopima tokom jednog vikenda, da bi klinci mogli da dožive to iskustvo za mnogo manje novca.” Pored toga što će izaći u susret svojim brojnim fanovima, Justin će na taj način i sam zaraditi dosta novca, s obzirom da je njegov 3D koncertni film “Never Say Never” zaradio neverovatnih 100 miliona dolara. Ipak, Scooter insistira na tome da Justinov glavni motiv za ovaj potez nije novac.

Izvor: Life Content

11 KOMENTARA

 1. -24 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

  Ne dao bog nikom!-.-

 2. Jao kako je pametan,dusa moja ^^♥^^ ma obozavam ga punooooooooooooooooooo <333333333333BELIEBER 4EVER ;)
  jus <3333333333333333333333333333333333333 ^^ !!!!!! kako je sladak na slici ….dusa preslatka  ♥

 3. -7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

  @jovana to ti meni?

 4. Svaka mu cast. A  sta god da se dobro uradi dns, sve je razlog “novac”. Jest malo sutra -.- sto ljudi jednostavno nemogu prihvatit’ da neko hoce da uradi nesto dobro. 

 5. svi znamo da nije motiv novac vec to koliko on u stvari voli svoje fanove tako da ovo je NEVEROVATNA IDEJA ♥♥♥ slazem se…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.