204
Justin Bieber peva za Beckhamove klince, želi fudbalske lekcije zauzvrat

Justin Bieber peva za Beckhamove klince, želi fudbalske lekcije zauzvrat

204
SHARE

Tinejdžerska pevačka zvezda Justin Bieber održaće privatni koncert za decu Davida i Victorije Beckham, a s njim će zapevati i njegova devojka Selena Gomez.

“Pristao sam da održim privatni koncert za njegovu decu u njihovoj kući, a David Beckham će mi zauzvrat održati privatne fudbalske lekcije”, pohvalio se 17-godišnji Bieber i dodao: “David je neverovatan otac i rekao mi je koliko bi moj nastup usrećio njegove sinove pa sam morao reći da. Sad kad imaju i kćerku, moraće doći i Selena i posvetiti pesmu malenoj Harper”.

9 KOMENTARA

  1. kako mrzim kad zvezde uvek zele da budu nesto vise sta sad jb hoce…da je pevac,igrac,glumac,fydbaler,kosarkas…msm previse

  2. On hoce casove fudbala! xD Citala sam u najnovijem BRAVO izdanju da je igrao fudbal i posle pet minuta je morao da napusti teren jer je povredio zglob!!! XD Smota!! A sta da ocekujemo od nekoga ko moze da prodje kao zensko!!! 

  3. idem na pretragu selena gomez, a u njenomodeljku se pojavi on, da li mora bas svaki put da ih povezete!? msm stv je svima dosadilo…u paru su i sve ne moramo da znamo u koliko sati joj je pozeleo laku noc….

  4. neka radi sta hoce ne moze na kraju da ne trazi nesto za uzvrat a osim toga niko nije rekao da ce on stalno da trenira fudbal i da se bavi time

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.