Start Stars Hot News! Justin Bieber: “Paparaci nazivaju moju porodicu ružnom”

Justin Bieber: “Paparaci nazivaju moju porodicu ružnom”

SHARE

Justin Bieber govorio je za Sugarscape gde je predstavljen odlomak iz njegove knjige, pa je objasnio zbog čega na mnogim slikama izgleda ljutito.

null

“Kad vas neko proganja bez kamere, to je onda nelegalno, ali ako to čine s kamerom, onda je to nekako savršeno u redu. Ne kapiram razliku i ne verujem da ću to ikad moći. Kad su paparaci ljubazni prema meni i poštuju me, nikad se ne bojim da popričam s njima. Ipak, nije u redu kad mi priđu agresivno i ne poštuju moj prostor jer me gledaju kao proizvod a ne kao ličnost.”

null

“Postoji pogrešna predstava da mrzim paparace – Ne mrzim ih, jednostavno ne volim agresivne paparace…Kad god me vidite ljutitog ili uznemirenog u medijima ono što ne vidite jeste kako mi ti ljudi prilaze i govore stvari kao što su ‘Hej Justine, zašto si postao takva propalica u poslednje vreme?’, ‘Tvoja mama je ružna’ i ‘Tvoji mali brat i sestra su ružne bebe.'”

null

“Oni bukvalno viču takve stvari samo da bih pogledao prema njima. Bez obzira da li ste slavni ili ne, govoriti ružne stvari o mojoj familiji nije prihvatljivo. Ako ne progone moju familiju onda progone mene, psuju, govore mi najgore stvari, čak me nazivaju belim đubretom – što je u stvari još i ljubazno u odnosu na druge stvari koje govore. Da je lepo – nije!”

OSTAVI KOMENTAR