204
Justin Bieber otkriva: “Policija obožava da me zaustavlja”

Justin Bieber otkriva: “Policija obožava da me zaustavlja”

204
SHARE

null

Ko zna koliko puta kamere su uhvatile Biebsa u razgovoru s policajcima ali mladi pevač kaže da na fotkama sve izgleda gore nego što jeste.

null

Govoreći u šou Jimmyja Fallona, Jus je rekao domaćinu: “Znaš šta, policija jednostavno voli da me zaustavlja” a onda i dodao da je problem verovatno u tome što ima zatamnjena stakla. “Ništa loše nisam uradio, kunem se. Izgleda loše kad vidite moje slike, ali u stvari stakla na mom automobilu su zatamnjena pa me zbog toga zaustavljaju. Ne želim da izazovem nesreću zato što će me ljudi fotografisati ako me spaze, pa sam mislio da je bolje ukoliko su mi stakla zatamnjena. Ja imam 18 godina, uživam u životu i odgovornosti.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. Da, stakla ne smeju biti preterano zatamljena, moze jednostavno da ih promeni, da vise nema problema oko toga. :)

  2. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever)

    Jao rastopila sam se… ———————————-.——————————-

  3. @I Just love DJ Malik @LOVEYOUMILEY aman cure,get a life..kapiram ne volite ga al nadjite pametnija posla nego da ga pjlujete na svakom postu gde se spominje..oladite malo..Sta ne kapira? uf da vas vidim u njegovoj situaciji pa onda da lajete..

  4. On brine za druge da kad bi ga ugledali da nebi izazvali kakvu nesrecu kad bi pojurili za njim a @LOVEYOUMILEY ti si psihicki glupa osoba… Kazes da je Justin praznoglav zbog ovoga sto je rekao O.o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.