499
Justin Bieber ostavio još jednog ljubimca: Majmun Mally ostaje u Nemačkoj

Justin Bieber ostavio još jednog ljubimca: Majmun Mally ostaje u Nemačkoj

499
SHARE

null

Justin Bieber ponovo na sebe navlači bes društava za zaštitu životinja jer je posle hrčka Paca, po svemu sudeći odlučio da napusti i svog majmuna Mallyja.

Justin je svog ljubimca morao da ostavi aerodromu u Nemačkoj jer nije imao odgovarajuće papire za njega a nema ni nameru da ga vrati u svoje vlasništvo. Kako prenosi Los Angeles Times, sklonište za životinje koje trenutno čuva Mallyja, dobilo je imejlove iz Justinovog kampa u kojima se raspituju gde bi mogli da smeste nesrećnu životinju. “Naš tim bi hteo da smesti Mallyja u zoološki vrt u Nemačkoj. Da li imate neki predlog?”, piše u jednom od imejlova.

null

Ovu informaciju potvrdili su i čelnici skloništa koji kažu kako je Justin definitivno odlučio da napusti svog ljubimca. “Mi samo možemo samo da damo preporuku a ne želimo da Mally završi u zoološkom vrtu jer će ga oni iskoristiti u reklamne svrhe”, rekao je direktor skloništa za životenje Roberto Mioni Coltro. Ukoliko Justin nešto ne učini do 17. maja, majmun Mally automatski postaje vlasništvo nemačkih vlasti.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

 1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

  jaoj……kao slatko majmunce,kikikikikikikikikiki…a justin je prehot na ovim slikama..<33

 2. Eee, Anja, mnogo si pametna, znaš. Angie- Pa i to što kažeš, mislim, ok je on meni, ali ovo što je uradio mi se ne sviđa, ipak ga ne krivim. Eee, daa, kako su neke Belieberke mogle da plaču zbog smrti onog hrčka? Ma daj molim te, ni Bieber sam nije plakao (dobro, možda jeste), što bi vi plakale?

 3. Ajoj zao mi majmuna… Volim Bibsa ali neki postupci su mu glupi.. Iskreno bolje da je ostavio majmuna nego da ga je ilegalno preveo preko granice… :)

 4. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

  link to encrypted-tbn1.gstatic.com

  HOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

 5. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

  link to encrypted-tbn3.gstatic.com

  SO CUTE…….<3 LIKE A BABY..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.