Start Stars Hot News! Justin Bieber ostavio još jednog ljubimca: Majmun Mally ostaje u Nemačkoj

Justin Bieber ostavio još jednog ljubimca: Majmun Mally ostaje u Nemačkoj

SHARE

null

Justin Bieber ponovo na sebe navlači bes društava za zaštitu životinja jer je posle hrčka Paca, po svemu sudeći odlučio da napusti i svog majmuna Mallyja.

Justin je svog ljubimca morao da ostavi aerodromu u Nemačkoj jer nije imao odgovarajuće papire za njega a nema ni nameru da ga vrati u svoje vlasništvo. Kako prenosi Los Angeles Times, sklonište za životinje koje trenutno čuva Mallyja, dobilo je imejlove iz Justinovog kampa u kojima se raspituju gde bi mogli da smeste nesrećnu životinju. “Naš tim bi hteo da smesti Mallyja u zoološki vrt u Nemačkoj. Da li imate neki predlog?”, piše u jednom od imejlova.

null

Ovu informaciju potvrdili su i čelnici skloništa koji kažu kako je Justin definitivno odlučio da napusti svog ljubimca. “Mi samo možemo samo da damo preporuku a ne želimo da Mally završi u zoološkom vrtu jer će ga oni iskoristiti u reklamne svrhe”, rekao je direktor skloništa za životenje Roberto Mioni Coltro. Ukoliko Justin nešto ne učini do 17. maja, majmun Mally automatski postaje vlasništvo nemačkih vlasti.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR