545
Justin Bieber osniva fudbalski tim: Biće mesta za Beckhama i One Direction

Justin Bieber osniva fudbalski tim: Biće mesta za Beckhama i One Direction

545
SHARE

Justin je odlučan u nameri da osnuje svoj fudbalski tim sastavljen od velikih svetskih zvezda, pa je novinarima već saopštio svoje planove.

null

Poznato je koliko Biebs voli fudbal pa je već saopštio kako se nada da će u njemu biti reper Lil Bow ali i čitav One Direction. U razgovoru za Daily Star, pevač je rekao: “Igrao sam mnogo fudbala u prethodne dve ili tri godine. Stvarno sam uživao u tome. Znam da postoji već tim slavnih ličnosti u kojem je Robbie Williams bio, ali ja želim da napravim ekipu od mlađih momaka. Momci iz One Directiona su rekli kako će igrati, baš kao i Lil Bow Wow.” A ko će biti trener? Pa naravno, David Beckham!

“Lično ću pitati Davida i nadam se da će pristati. Iovako ćemo igrati na samo 10 minuta od njegove kuće.”

37 KOMENTARA

  1. 1DForeverAndEver vidiš da je i 1D prihvatio daa igra i šta se tu ima raspljavljat nije mi jasno?? Ja sam belieber a nisam fan od 1D al mi nesmetaju nit bih rekla nešto ružno o njima jer stvavaju muziku koju vole mnoge cure a ja ne.. al ih respektujem radi svega tako da nevidim razlog za neku svađu između 1D i JB .. jer su frendovi i to bih trebala znati ako si već directioner NOH8 iiii Šta to fali Justinu ajd mi objasni ?! … Drago mi je da se zanima za fudbal i ostale sportove … David Beckham će prihvatitit 100 posto.. zamisli to na jednom treningu posmatrat justina i 1D .. ja mislim da će samo na treningu biti miliun beliebera i directionera :) A kako će igrat to neznam znam da će biti smiješno i ludo :D

  2. taman mislim nece danas da bude JB u bravu.NEZANIMA NAS STA CE RADI JB . NIKAD NISAM VIDELA OVDE VEST O JEDWARD JAKO SAM LJUTA JA SVAKOG DANA DOLAZIM NA OVAJ SAJT DA BI VIDELA NESTO NOVO O JEDWARDU A VIDIM JB .

  3. 1D JE VEC PRIHVATIO HELLO CITATE????i JB da dobije vecu slavu???,pa pre bi bilo obrnuto da 1D dobije vecu slavu ali OK vase misljenje,ja nzm sta ce JB-u veca slava od ove koju ima?? O.o :oo vi stv niste normalni(msm onaj ko je to reko)

  4. @#Directioner  HAHAHHHAHHAHAH TI TO MENE NASMIJA? JB zeli vise fanova? aj pogledaj i na fb-u i na twitteru razliku izmedju fanova ;) Excuse me

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.