285
Justin Bieber optužen za napad pištoljem-igračkom?

Justin Bieber optužen za napad pištoljem-igračkom?

285
SHARE

Nakon skandala zbog raskida veze sa dugogodišnjom devojkom Selenom Gomez, Justinu Bieberu ništa ne ide od ruke. Poslednja neprijatna situacija desila mu se u njegovoj rodnoj Kanadi, kada ga je jedna žena optužila da ju je napao pištoljem-igračkom. 

Ovaj bizarni događaj desio se u novembru prošle godine, u jednoj sali u otavi, gde je Justin trebalo da nastupi. Pevač se igrao u društvu 3-godišnjeg brata i 4-godišnje sestre sa pištoljem na strelice, a kada je pištolj slučajno opalio, jedna strelica je navodno pogodila jednu od radnica koja se tu našla, otkrivaju izvori. Ona se zbog ove situacije veoma uznemirila, pa je podnela prijavu policiji, koja sada ispituje okolnosti cele ove situacije. Mladi pevač verovatno nije ni sanjao da bi zbog bezazlene igre sa bratom i sestrom mogao da nastrada.

IZVOR: Life Content

32 KOMENTARA

  1. strasno, jadan brt!!! Ta zena ce umreti 100posto!!! Msm ok treba da pazi ali to je vrvt uradila zbog odstete… -_- ako je ovo uopste istina. Uostalom ja bih bila srecna da me pogodi, samo da ga vidim :D

  2. omg!!!!!!!!!!!!!!! Kakva glupost , mozda je ona htela tako da postane poznata pa ga je okrivila za to ,tako mizerno!
    justin zauvek!!!!!!!!

  3. JAOJJ cime se ljudi opterecuju..:P :P….ja bih bila presrecna da me je pogodio jer bi tu srelicu cuwala ….:D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.