Start Stars Hot News! Justin Bieber optužen da je pušio marihuanu i doveo devojku u svoju...

Justin Bieber optužen da je pušio marihuanu i doveo devojku u svoju hotelsku sobu

SHARE

null

Samo dan nakon pogibije paparaca koji je jurcao za njegovim automobilom, Justin Bieber navodno je snimljen na zabavi gde je uživao u narkotiku.

Na fotkama koje je objavio TMZ pevač drži u ruci nešto što liči na cigaretu, a izvori govore da je u pitanju u stvari marihuana. Slike su nastale 2. januara ali su tek sad procurele u javnost. Na fotkama je i Jusov prijatelj Lil Twist koji je bio za volanom Justinovog ferarija u trenutku kad je nesrećni paparaco izgubio život. Uz sve to, pojavile su se informacije da je te večeri u Justinovoj hotelskoj sobi prespavala devojka čiji se identitet ne zna.

null

Justin se povodom svega obratio fanovima, ali nije ništa demantovao. “Svaki dan rastem i učim, pokušavam da budem bolji. Kad vas udare, vi ustanete”, napisao je. “Vraćam se na turneju, spreman sam sve da vas vidim kako se smejete. Vreme je da radim ono što bih trebao da radim, da nastupam. Sve vas vidim, sve vas čujem. Ne želim bilo koga da izneverim. 2013. novi izazovi, nova osporavanja…spreman sam. Mi smo spremni.”

FOTO: FAME, TMZ
IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR